I am back, gnälligare än vanligt....

Hemma igen. Gnälligare än någonsin. Jag kommer från och med nu bli ert gnällfönster till verkligheten. Inget är så bra så det inte går att gnälla över. Fel på allt och det ska ni minsann få höra.

 

 

Börjar med han som sitter framför mig på planet. Har hällt myror i baken på brallorna, hur svårt kan det vara att sitta stilla i mer än en minut i taget? Skärp dig gubbdjävel. Kan ursäkta en 13 åring med ADHD men inte en 60 åring med RITB ( rash in the bum syndrome). Biter inte ens att sätta knäet i ryggen på honom. Det brukar annars vara rätt effektivt. Han sitter dessutom barfota... hur äckligt är inte det? Strumporna kostar 10 spänn paret i Istanbul. Investera!!

 

 

Nästa ämne blir flygplatser. OK, det är säkert dyrt att göra en kopp kaffe, hälla upp en öl, bre en macka men det får ta mig fan vara gränser på prisnivån. Nästa gång tar jag med mig picknickkorg. Lägger ut filten på avgångshallsgolvet, korkar upp ett par flaskor vin ( eller varför inte helt enkelt köra ner sugröret i boxen) , tar fram min hemma grill och fixar min egen mat. Står det någonstans: Grillning förbjuden? Skulle inte  tro det.

 

 

Fick en tidning i handen och Littorin har avgått. Lika bra det tycker jag. Raka dig och skaffa ett jobb. Nu får du se hur det är att vara arbetslös din översittartyp. Självklart har han köpt sex av en minderårig. Så blir det när man tror att man är oövervinnerlig, Tiger syndromet, jag gör som jag vill och det ska du skita i syndromet. Fast det kanske är synd om honom, han får väl typ 60.000 i månaden i pension som tack för att ha skapat ett nytt klass samhälle. Hoppas dom frågor honom hur många jobb han sökt senaste månaden när han går till arbetsförmedlingen. Fast han får väl mitt tilltänkta jobb, Landshövding, då kan ha pedofiliorgier i Rikssalen eller nåt sånt. Kan man få sparken som Landshövding? Tror inte det.

 

 

Undrar hur en sån som han skriver sin lista på arbetslivserfarenheter? Vad ska han jobba med? Nu börjar jag tycka riktigt synd om honom... Han får väl omskola sig till nätverkstekniker eller nåt sånt. Förskolelärare blir perfekt, han har säkert god både hand och annat med barn ( om det nu är pedofilianklagelser förståss, men vad kan det annars vara, köpt sex av en hora kanske ligger närmare till hands... fast det är ju bra, vi ska ju ha fler småföretagare har Mådan sagt. Han får väl gå in i samma bransch själv, ner på centralen och...ja ni vet, som politiker har han ju tränat munlädret länge). Nej, nog om den pajasen.

 

 

Nu ska jag skriva något positivt, något som gör er glada, det är nämligen slut för idag. Imorgon kommer en sista rapport från turkiet, landet med mer försäljare än gräshoppor..


Kommentarer
Postat av: Susanne

Ja jäklar vad du var på hugget, vilket gnällhumör, gillart =)

2010-07-09 @ 23:00:01
URL: http://kraxrevynytt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0