Nu om golf

Märkligt hur en del saker är lätta och andra svåra. Fast det finns väl hjälpmedel för det mesta numera, väntar enbart på att det ska komma nån ny uppfinning som gör att man kan putta bättre.

Fast idag ska man ta den enkla vägen, ingen som orkar träna längre. Man lärde sig skruva ett stenhårt bowlingklot, sen uppfann man reactiv uretan som gör att alla klot svänger, man lärde sig att slå en golfboll 220 meter med en supertung träklubba med stålskaft, då kommer man men med Big Bertha i grafit vilket gör att tom en nybörjare slår 240 meter och inte nog med det, man har uppfunnit Viagra. Klart man blir irriterad, ens gamla kunskaper har inget värde längre.

Var ute på en golfrunda igår, Vassunda, träffade 11 greener på rätt antal slag men gjorde enbart 5 par... 42 puttar, man är fan helt urusel. Hur kan man slå en golfboll rakt i 230 meter men inte putta rakt i en meter? Man är väl totalt talanglös antagligen, man får sluta och börja med nåt nytt, nåt som ingen annan håller på med. Såg att det ska gå Cricket SM i Uppsala, det kanske kan vara nåt, verkar lite lagom tempo och så är det väl inte så många som håller på, man kanske tom är ensam i oldboys-sm.

Men om man nu är dålig på något så ska man ju träna eller hur? Undrar om denna instruktören är något att engagera.
http://www.youtube.com/watch?v=svDFoBHzM1A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0