Virusmåndag

Måndag! Äntligen kanske ni säger. Fast samtidgt så innebär det att det är en måndag mindre kvar att gå upp till och våndas inför. Man har nog fel jobb om man har söndagsångest varje vecka.
Imorse frågade dom på TV4 vad man skulle göra om man vann 145 miljoner ( är visst någon superpott på lotto eller nåt sånt?) Det flesta säger tydligen vara ledig, åka runt osv. Undrar verkligen om man orkar det hur länge som helst, jag skulle inte göra det. Däremot kunde man kanske ta ett jobb eller skapa ett jobb där man verkligen vet att man trivs och där man får göra nåt som man tycker är kul. Om man startar ett företag för att det är kul och inte för att tjäna pengar så tror jag att chanserna att lyckas är högre.

Härlig start på veckan annars, virus attack igår kväll, går inte att få igång dator utan att nåt obskyrt amerikanskt säkerhetsbolag vill att man köper deras mjukvara, rena utpressningen. Fan vad jobbigt med sånt skit. Var verkligen länge sen jag såg nåt sånt nu. Vad göra? Helt omöjligt att bli av med skiten. Är det någon som har nåt förslag så hör av er.

Helgen då? Golf på lördagen. Fyrmanna scramble är verkligen annorlunda. Fyra personligheter med olika inställning till golf, möjligheter och chanser. Efter en bogey på tredje hålet så gav en av oss upp... ok, vi spelade dåligt men ändå, tror vi var 2,5 slag från pris.
Själv spelade jag helt uruselt, fast det kände jag på mig redan innan, ingen bra inställning, sämsta scramble tävlingen för min del någonsin. Undrar vad som kan bli så fel ibland och sen nästa gång blir nästan allt rätt. Man borde nog filma när det går bra så man skapar en positiv bild av sitt spel istället för att man alltid tror att man ska missa.
Fast nu är säsongen nästan slut, dags för nya tag till nästa år... alltid ett nästa år att hoppas på, nya insatser, nya förhoppningar, nya  besvikelser. Som Ronny Eriksson en gång sa " det är aldrig för sent att ge upp".

Kul att smöret på mackan diskussionen har engagerat, en av de få gångerna jag fått kommentarer. En teknokrat och en härlig pessimist. Personligen tror jag att den ramlar med smörsidan ner för att man vill det och då kan säga "vad var det jag sa?". Folk vill ha rätt.

Tågförseningar och lite om Gud

Tåget tåget tåget….

Igår skrev jag att det finns händelser när även en snäll björn blir… irriterad. Så är det nu. Tåg från Göteborg, stannar 2 minuter efter Falköping och där står vi i över två timmar. Sen tillbaka för att byta till Göteborgståget som alltså vänder och alla de passagerarna får gå över till vårt tåg. Total försening minst tre timmar… Ingen vidare fredagkväll.
Fast jag får skylla mig själv. Bara häromdagen så klagade jag på SJ och citerade ” SJ Sj gamle vän, konstigt att du lever än”. Självklart måste man bli straffad.  Gud straffar med döden, SJ direkt.

Fast dom har väl inte gjort nåt fel antagligen, inte köpt in dåliga tåg eller nåt sånt. Den här har ni säkert hört förut:

En man hävdar att smörgåsen alltid hamnar med smörsidan ner. Jag säger att det är klart den inte gör, det blir varannan gång, det bara känns så för att konsekvensen är större om den landar på smörsidan. Nejdå, säger han.  Vi gör då ett test, tappar en macka som då landar med smörsidan upp. Vad säger han då? ”Jag hade smörat på fel sida”. Går inte att vinna mot såna människor lika lite som det går att vinna mot SJ, Banverket ,tågtillverkaren  eller vems fel det nu är. Fast allt går inte ut på att vinna förstås. Tåget kommer i alla fall fram förr eller senare, senare än förr. Problemet är ju att man aldrig kan komma fram i förtid, det kan mao inte jämna ut sig.

Resegarantin måste väl gälla i alla fall, nån krona får man väl tillbaka. Borde vara gratis sprit på tåget, det är ju fredag, länge sen man var så här nykter kvart över 10 en fredagkväll. Kanske är bra… eller?

 Nu lite mer filosofiskt. Tror ni på Gud? Tror Gud på Gud? Efter att ha hört denna historia så börjar man undra:

En butiksägare står i sin butik när han plötsligt har en mörk, dov röst säga ” Sälj butiken för 5 miljoner”. Han tror han drömmer men rösten kommer tillbaka dag efter dag.
Till slut gör han som rösten säger.
Då säger rösten ” åk till Las Vegas och spela black jack”. Han tvekar men till slut åker han iväg och sätter sig vid ett bord och lägger alla pengar på ett enda spel, som rösten sagt. Han får en knekt och åtta, banken får en femma. ”Ta ett kort till” säger rösten. Mannen tvekar men gör som rösten säger. Det kommer upp ett ess. Nu vill mannen sluta men rösten säger ” ta ett kort”, han protesterar men gör till slut som rösten sagt. Det kommer ett nytt ess. Han har nu 20 och vill stanna men rösten säger, mycket bestämt ” ta ett kort”.
Nu protesterar mannen igen men samtidigt tänker han att han gjort som rösten sagt och det har gått bra så han tar ett nytt kort. Ett ess till!
Då har hör han hur rösten säger  ” helt djävla otroligt!”

Så om hon, Gud alltså, inte tror på sig själv, varför ska vi göra det?


TV kockar och Nalle Puh tänker som vi andra

Fredag och tågresa halva dagen. Internet uppkopplingen fungerar lite sådär just nu. Försöker lyssna på radio( P1, man är väl vuxen) men får nog lägga ner det som det verkar.


Dagens ämne är tv kockar. Har alltid gillat TV4 matinslag i nyhetsmorgon men nu börjar jag ledsna på Aioli eller vad han heter. Ska släpa med sig barnen hela tiden, "putte, du kan röra där, stina du kan... sitta på diskbänken och störa", rätt irriterande. I förrgår gjorde han köttbullar med rårörda lingon, fantastiskt, i går blev det rårakor... Så otroligt ointressant.

Tacka veta jag Samuelsson som ställer sig på en gata i New York och skalar färsk wasabi som kostar hur mycket som helst med kommentaren
" rätt dyrt det här, bäst att passa på, det är TV 4 som betalar".


Matlagning på tv ska vara av typen " don´t try this at home" sånt som man inte skulle komma på själv alltså. Ofta är det rätt bra, i alla fall tv4 morgonkockarna, men Aioli är för jobbig. Undrar vad dom får för ett avsnitt? Rulla köttbullar klara jag också. Råröra lingon också... "vi tar lite frysta lingon och häller på socker" sen låter vi någon av ungarna röra. Riktigt inspirerande.


Kul att höra att folk läser bloggen förresten. "Så, du är också en frustrerad golfare?" Jo, det kan man ju lugnt säga. Har bokat lektion! Första gången sen jag började, då har man blivit desperat. En halvtimme putt träning, måste sluta gnälla på hur dålig jag är och istället försöka göra nåt åt det, det kan i alla fall inte bli sämre. Har genomgående fler greenträffar än par ( förra året 8/7, i år 6/5, går mao betydligt sämre i år än förra året). Ja, jag skriver upp rundorna..... kanske lite nördigt men jag tycker det är kul att se svart på vitt hur det går.


Fick detta från en kompis i går. Nalle Puh är min stora idol, livet är en strävan för att kunna uppnå samma sinnesfrid som Puh... Men ibland finns det händelser då även en snäll björn förvandlas till en vanlig människa.


Pilsner, Tåggnäll och filmförslag

Torsdag morgon, grått och trist, fast det gör inte så mycket, tvätt och allmänt jobbsökeri står på programmet.


Trevlig kväll i går. Självfallet i Örebro, var ska en gnällbloggare vara om inte i Örebro. Fast det blev inte så mycket gnäll, mer historieberättande och lite skrönor, den ena värre än den andra. Fast Mr J var helt oslagbar....

Är det inte de där enkla stunderna i livet, när man sitter med vänner och bekanta över en kall pilsner, som är det trevligaste? Allt behöver inte vara så komplicerat jämnt. En fish and chips och en Murphys duger lika bra som helstekt fasan, sällskapet är det viktigaste.


Fugelsang ska flyga nu, det är väl i och för sig fantastiskt. Man kan undra varför man ska upp i rymden igen, man har ju redan gått på månen. Nåt syfte fyller det väl. För ens egen vardag så känns det nog viktigare att tåg och buss fungerar än att man kan skicka ett fåtal personer ut i rymden. Kan det verkligen vara så svårt att få ett tåg att gå i tid? Ska det verkligen kosta 80 kr att åka de fem milen mellan Enköping och Uppsala? Varför i hela friden är det så dyrt att åka tåg förresten? Är det undra på att folk väljer att åka bil? Äntligen lite gnäll...... skönt att vara tillbaka på spåret.


Angående mitt gnäll på dåliga svenska filmer i gårdagens inlägg. Lite okonstruktivt att klaga men inte komma med några alternativ. Så här kommer det några alternativ till Män som hatar kvinnor ( som borde heta Regissörer som hatar sin publik....):

Varför inte se Gone baby gone istället? Ungefär samma genre, klart mer intressant intrig. Sen kan man ju fortsätta med Mystic River av samma författare ( David Lehane) riktigt bra film.

Om man är inne på David Lehane så kan man också börja kika på en av de bästa tv-serierna genom tiderna, The Wire, där han bidragit med en del manus vilket även min stora författarfavorit George Pelecanos har gjort.

Kolla in det sköna soundtracket http://open.spotify.com/user/surrendertoalex/playlist/1exIUIGKvVTL2lXHkywlKu varje säsong börjar med Tom Waits låten Down in the hole men med olika artister.


En annan rätt spännande film är geniet Ang Lees senaste ( nåt år gammal nu) Lust, Caution ( hans nya Woodstock har premiär snart) riktigt otäckt spännande.
Så, nu har jag kommit med förslag och inte bara med en massa gnäll.....


Varning för dålig film

Ansträngde mig igår och såg på den så kraftigt upphaussade filmen Män som hatar kvinnor. Helt obegripligt hur den har kunnat få så bra recensioner. Man kan misstänka att recensenterna känner alla skådespelarna, hel svenska elit var med utom Persbrandt tror jag, och inte vill stöta sig. Fast i ärlighetens namn så måste jag erkänna att jag inte gillade boken / böckerna heller. Orkade inte ens läsa alla tre.

Inte nog med att handlingen är osannolik, salander ( eller vad hon heter) extremt bra på allt, datorerna funkar tom på norrländska landsbygden ( min uppkoppling funkar knappt i stan) osv men det som stör mest är att man inte kan hålla sig en historia. Vad hade den sadistiske förmyndaren med saken att göra. Tröttsamt film, avråder från att slösa bort två timmar med att se den.


Vad ska man se istället då undrar ni... inte vet jag, detta är en GNÄLL blogg, ingen nöjessida. Fast har man inte sett tv-serien The Wire så har man några trevliga stunder framför sig. Förresten, ikväll startar True Blood på svensk tv, rätt ok, lite ojämn kanske, säsong två har startat i USA. Alexander Skarsgård helt strålande, en blivande superstjärna.

Onsdag redan..... har veckan precis börjat eller är den nästan slut? Känns väl som det är helg snart igen, tiden går fort och inget blir gjort ( lite vardagspoesi där....).
enligt TV4 morgon så är idag den sista sommardagen ( dom ska sluta visa "solfilmen" vilket tydligen är ett hösttecken) känns som dom har rätt,

Jag har alltid gillat hösten, kommer väl sen man pluggade, året började om i augusti. Hoppas det blir så i år också, dags att hitta en sysselsättning nu.


Måndagsångest och kolonilotter

Måndag igen, visst kommer dom ofta? Om man jobbar från man är 25 till man är 65 så kommer man att uppleva ungefär 1600 måndagar....
Lite speciellt när man inte har söndagsångest för att man har för mycket att göra på jobbet utan för att man har för lite att göra hemifrån. Har gått snart två veckor efter semestern och jag har fortfarande inte något nytt jobb... tänka sig. Fast det har varit rätt positivt med de kontakter jag har haft så än så länge är det inte så väldigt stressigt.

Fast nu till dagens ämne: Kolonilotter.

Visst borde det finnas fler kolonilotter och koloniområden? Gärna rätt centralt. Folk behöver någonstans dit dom kan åka och odla lite, alla har inte råd med stora fritidshus i skärgården eller var dom nu ligger. Det kan inte kosta kommunen mycket att avsätta mer yta för fritidsodlare.
Om det är fler som vill ha en kolonilott än vad det finns lotter så kanske man kan ha ett kolonilottslotteri.. nu fick jag till det.
Skämt å sido, visst borde man kunna göra mycket för livskvaliteten i en stad med enkla medel, allt ska vara så stort. Man bygger ett Musikens hus när man hade kunnat bygga enkla repetitionslokaler för ungdomar, planera ett nytt stort Studenternas ( kanske behövs iofs) när man kan bygga enkla fotbolls-och basketplaner, stora parker när det går att bygga koloni lotter osv. Diskuteras tom i Uppsala att bygga ett konstens hus, man undrar var alla pengarna kommer ifrån när det inte ens räcker för att betala grundläggande vård och omsorg. Man får inte bli gammal eller sjuk längre det är uppenbart.

Fast när det blir hårda tider blir människan mer egoistisk, ser om sitt eget hus osv. Har tom en kompis som anser att det är fel att han betalar för gatulyset på gator där han själv inte går. Mörkret breder ut sig över Moder Svea.


Ni är väl inga Lundell fans förståss men oavsett vad man tycker om the man, the myth, the icon så måste man väl gilla detta?
http://open.spotify.com/track/36M19et1dTlTKvgELdJyfr

Korta lördagstankar

Lördag och hällregn. Så skönt, då slipper man ha dåligt samvete för att man inte vill gå en långpromenad, sitta på ett cafe och dricka latte, klippa gräsmattan eller nån annan "mysig" lördagssolaktivitet. Balkongen med en kopp kaffe och en varm dator i knäet, det känns lagom idag.

Sen kan man ju kolla på maraton på tv, lite enklare än att springa själv. Sorgligt att det inte blev något maraton detta år men om ett år finns chansen igen. Kanske bättre att springa när man är lite mer tränad än vad jag är nu, knäoperationen tog ner träningslusten under våren men nu ska det ju vara bra, inga fler ursäkter.....
Fast träningslägret får börja efter turkiet resan, avresa sjätte september, hemma trettonde. Helt otroligt billigt med inrikesflyg, man får väl flaxa själv kanske.

Läst i UNT ( Kajan): Nya dopingrykten, Mattias Claesson är en kvinna...  


Trist att friidrotts-vm snart är slut. Fast det kommer väl nya idrottsliga höjdpunkter snart, sändningar från seriespelet i bowling kanske ( skojar bara).


Tåg, turkiet och Taoism

Kommer ni ihåg ( fast det gör ni väl inte, ni är väl för unga allihop) Stefan Demerts ( tror jag det var) sång: "SJ, SJ gamle vän, konstigt att du lever än, fast du ser rätt krasslig ut, snart är din saga slut"?

Man undrar verkligen hur dom överlever. Uppsala-Stockholm är den mest lönsamma sträckan i hela Sverige mest beroende på ett kraftigt överpris och brist på alternativ. Nu ställer man in det sista tåget från Uppsala till Stockholm pga dålig lönsamhet. Inte undra på att folk tar bilen när dom ska någonstans. Vore det inte bättre om SJ inkl konkurrenter sänkte priserna och ökade servicen så tåget verkligen blir ett alternativ. Man har betalt ut för mycket i resegaratanti och då sänker man ersättningen istället för att se till att tågen kommer fram i tid! Man blir förundrad.
Fast alla statliga verk ska löna sig numera och då tappar man väl helhetsperspektivet.

Har bokat biljetter till Turkiet tillsammans med Jennie nu. Inrikes i Turkiet är verkligen tokbilligt. Ankara till Istanbul 19 euro. Taxin till flygplatsen kostar antagligen mer än vad flyget kostar.
Flyg Istanbul tor plus en enkel inrikes i Turkiet går på knappa 2000 kr. Från Istanbul till Ankara tar vi bussen, ska bli kul att se lite av landet och inte bara stränder och billiga basarer som man sett tidigare.


Sista aktiva arbetsdagen på Sonat idag. Dags för nya utmaningar som det heter. Ger lite perspektiv på vad man vill göra i framtiden. Framtiden är verkligen något som krymper med åren. Tänk om man vetat allt man vet nu när man var tjugo. Då kanske man hade insett att man inte ska planera, ha så stora förväntningar eller försöka för mycket. Man får bli Taoist helt enkelt. Hoppas ni har läst Benjamin Hoffs bok "Tao enligt Puh", ger ett nytt perspektiv på livet, det behöver man nog ha ibland.


Tankar om friidrotts-vm

Visst blir man förbluffad över hur den mänskliga kroppen kan prestera samtidigt som man blir deprimerad över hur lite man själv klarar.
10.000 meter, varven på dryga 60 sekunder, det innebär att dom springer hundra meter på 15-16 sekunder... hundra gånger i rad. Inte en chans att jag klarar att springa 100 på 15 sekunder idag, numera behövs det väl vätskekontroll efter halva sträckan om man överhuvudtaget ska komma i mål.
20 km gång, snitt tid under fyra minuter per kilometer, dom GÅR alltså en mil på 40 minuter. Jag klarar inte att maxa fyra minuter kilometern.
Samtidigt så var ju inte tjejerna i sjukampen speciellt imponerande, där hade man nog kunnat konkurrera när man var 16-17 ( iallafall i höjd, längd och korta sprintsträckorna). Debatten kvarstår, är tiokampare ( och sjukampare) de bästa idrottsmännen eller de bästa medelmåttorna.

Undrar vilken gren man ska satsa på. Svenska veteranrekordet för +50 är 11,80 så det är kört, för +80 är det 15,7, kan kanske vara nåt att satsa på, fast vid den åldern får man väl vara nöjd med att enbart leva och ha någorlunda normal avföring.
Rullator slalom kunde kanske vara nåt. Eller SM i gnäll, där har jag nog chansen.

Måndag måndag

Ursäkta dålig frekvens på inläggen, har inte hänt nåt.... Fast det kanske inte har någon betydelse.

Äntligen måndag borde man tänka men det är lite svårt att göra det. Sista dagarna på jobbet, verkligen dags att ta tag i arbetssökeriet.

Helgen bestod mest av en del friidrott och lite golf. Ett besök i stockholm i lördagskväll avslutade med en eländig tågresa hem. The voice hade konsert i Kungsträdgården och alla Uppsalas slynglar verkade ha varit där. Skrik och bråk på tåget, ingen konduktör och som grädde på moset så blev det buss från Knivsta till Uppsala, resan tog nog en och en halv timme. Dyrt är det också. Inte undra på att folk väljer att åka bil, ska tåget ha någon chans att konkurrera så måste det bli billigare.

En av helgens stora händelser, förrutom Bolts otroliga rekord på 100 m, var väl att Tigern förlorade... har aldrig tidigare hänt i en major att han inte vunnit när han har varit i topp efter två dagar. Har dom andra blivit bättre kanske?
Den egna golfen var väl ingen höjdare i helgen, scramble är alltid lite speciellt att spela, inte mycket att skriva om så jag låter bli.

Man kan ju reflektera över en del svenskars insatser i friidrotts VM förresten. Svenskan i sjukamp, Nadja någonting. " jag är i toppform, förstår inte att jag rev" Hallå, du hoppade för lågt! Samma tjej efter häckloppet, " jag som är i toppform, förstår inte att det blev så dålig tid" Hallå, du sprang för långsamt.

Ingen friidrott på dan idag!!! Jag som hade planerat att söka jobb och samtidigt kolla lite på försöken i VM.

Nu till roligare saker. Har bokat biljetter tillsammans med dottern till Istanbul för att sen resa vidare till Ankara, kan bli riktigt spännande att se Turkiet från en mindre turistisk sida. Återkommer med detaljer.

 


Nu om golf

Märkligt hur en del saker är lätta och andra svåra. Fast det finns väl hjälpmedel för det mesta numera, väntar enbart på att det ska komma nån ny uppfinning som gör att man kan putta bättre.

Fast idag ska man ta den enkla vägen, ingen som orkar träna längre. Man lärde sig skruva ett stenhårt bowlingklot, sen uppfann man reactiv uretan som gör att alla klot svänger, man lärde sig att slå en golfboll 220 meter med en supertung träklubba med stålskaft, då kommer man men med Big Bertha i grafit vilket gör att tom en nybörjare slår 240 meter och inte nog med det, man har uppfunnit Viagra. Klart man blir irriterad, ens gamla kunskaper har inget värde längre.

Var ute på en golfrunda igår, Vassunda, träffade 11 greener på rätt antal slag men gjorde enbart 5 par... 42 puttar, man är fan helt urusel. Hur kan man slå en golfboll rakt i 230 meter men inte putta rakt i en meter? Man är väl totalt talanglös antagligen, man får sluta och börja med nåt nytt, nåt som ingen annan håller på med. Såg att det ska gå Cricket SM i Uppsala, det kanske kan vara nåt, verkar lite lagom tempo och så är det väl inte så många som håller på, man kanske tom är ensam i oldboys-sm.

Men om man nu är dålig på något så ska man ju träna eller hur? Undrar om denna instruktören är något att engagera.
http://www.youtube.com/watch?v=svDFoBHzM1A


Minken är död!!!

Visserligen är rubriken "Minken är död" men det får ändå börja handla om dussinartisten Madonna ( jämfört med Minken alltså).

Fast jag ska inte vara för negativt. Konserten på Ullevi igår var klart över förväntan och dessutom hade vi tur med vädret. Regn före men uppehåll under hela konserten. Fast man kan ju undra över vissa inslag, bla ett märkligt Balkan inslag, ett flertal gitarr solon ( ja, av madonna alltså, nej, hon kan inte spela gitarr....) och ständig falsksång. När tom jag hör att det är falsk, då är det falskt.

Fast dom hade satsat enormt på videoskärmarna. Bland annat var Justin Timberlake med på ett hörn, mycket snyggt gjort.
När jag står där så kommer jag på mig själv med att inte känna någonting alls, helt tomt... Har nog ingen relation till Madonna och hennes musik. OK, Like a prayer är en bra låt, 4 minutes ( även om det känns mer som Justin), Into the groove och några till men dom känns ingenting för mig. Man måste kanske vara kvinna/ tjej för att uppskatta henne fullt ut.





Nu över till väsentligheter, tyvärr tråkiga väsentligheter. Minken är död!!! Willy Deville alltså, huvudman i Mink Deville. Det är musik som berör det. "This must be the night", "Cadillac Walk", "Just to walk that girl home" med mera med mera. USA:s svar på Bryan Ferry ( eller tvärt om kanske), mannen som tog spanska toner blandat med ruffig gatumusik och la ett stort rött hjärta over alltihop.

Jag och en klasskompis var till Stockholm, vi kan inte varit mer än sjutton, aderton år, till en klubb på söder. Minkens enda spelning i Sverige ( tror jag). Började alltid med den instrumentala låten "Harlem Shuffle" ( som jag inte tror finns utgiven). Så coolt.
Så synd när gamla stjärnor glöms bort för sista veckans nya hit wonder.
Dags att gå upp på vinden och hämta de gamla vinylskivorna med Minken och njuta lite.
För er som aldrig har hört så har jag gjort en liten spellista på spotify:

spotify:user:bbergman:playlist:2g00kSvxHf16fGeQKt6QOb


När tar ansvaret över

Satt på sushi baren idag. Hörde en konversation " mitt värld skakades idag... min mormor har börjat på spinning, hon är 82 år"
Duktigt av henne eller hur? Fast...
Min reflexion är att när man var ung och dålig på nåt så har man en ursäkt: han är ju ung. När man är gammal och dåligt på nåt så har men en annan ursäkt: Han är då duktig för sin ålder...
Innebär detta att om man är dålig på nåt så bektraktas man som duktig till man blir vuxen ,ursel medans man är vuxen och sen bra igen när man blir gammal? Det innebär alltså att om man bara väntar länge nog så blir man bra på vad man än gör.. kanske inte sex då men annars.
I golf ska man gå på sin ålder, dvs om man är 75 ska man gå på 75 slag.. man får hoppas man blir 120, då kanske man har chans, iallafall om det är slaggolf, fast det räknas väl inte. 162 slag är max, gäller att äta yoghurt.


Imorgon blir det madonna. Hon är 51, ser fräsch ut för att vara så gammal eller? Michael Jackson, dog ung? var 51.... Visst är det underligt hur olika man bedömer folk, folk och folk förresten, kändisar.
Själv är jag evigt ung... Forever young... det var väl inte så djäkla kul att vara 18 heller?


Idag kom domen

Kör dubbelt ett tag, nedanstående är kopierat från vagentillmedoc.blogg.se

Japp, gick till läkaren, febern vill inte ge med sig, tog lite tester och kommer fram till att det är en virusinfektion, dvs det är inget som penicillin biter på utan det är bara att vänta ut... .kan ta upp till två veckor till.
Får inte springa vilket tyvärr leder till beslutat att inte springa Medoc Marathon detta år., Fan så trist, jag som var pågång.
Här ser ni en bild på ett virus, inget att leka med....

Min blogg kommer hädanefter att enbart handla om mig mig mig, och omvärlden, dvs världen kring mig... om man inte får vara egocentrisk vem ska då vara det?

Jag kommer igen... eller som det heter " det är aldrig för sent att ge upp"

Nu till väsentligheter. I går gick Psycho på TV, man glömmer lätt bort hur bra dom gamla filmerna är.
My name is Norman Bates, I´m just a normal guy" Strålande låt från Landscapes album " from the tea rooms of Mars, to the hell holes of Uranus" såna titlar finns inte längre. Einstein a-go-go, snacka om titel... jaja. Fast U2 är säkert bra ( but booooring), Madonna rockar fett och Keith Richard ramlade ur ett träd... ingen märkte nån skillnad. Händer inte mycket kul med musik nuförtiden, Eminems senaste pisstrist, när gjorde Dr Dre en skiva senast, Jay-Z, Nas, Common.
Detta kommer att bli temat på bullentinbergman.blogg.se... gnäll, gnäll.

Jag kommer att bli er gnällspik i natten, klaga på allt.
Varför har dom hittat på nya hastighetsbegränsningar, vad var det för fel på det gamla? Vart tog Hyland vägen ( ok, han dog, dålig ursäkt) arne weise ( ok, dåligt exempel)... slutar nu innan jag trasslar in mig för mycket.
Grundtemat på nya bloggen blir allt var bättre förr, tom framtiden.....
Så, kolla in på bulletinbergman.blogg.se om ni är intressar av lite kvalificerat gnäll.... vem är inte det?

Snart igång

Än så länge är det min andra blogg, vagentillmedoc,blogg.se, som gäller men eftersom det troligtvis inte blir nåt lopp så ändrar jag också ämne till mer vardagsreflexioner.

Detta är sveriges första missnöjesblogg, finns för många nöjesblogg, här ska det djävlar i mig klagas.. på allt!
Hur fan kan Bono släpar rutn 180 lastbilar med utrustning för att glorifiera sig själv och sen samtidigt försöka framstå som en självpåtagen Jesus. Trodde Jesus verkligen på sig själv förresten? den första kristna människan var en gud.. nu virrade jag till
det enda jag ville säga var att jag snart kommer att aktivera bulletinbergman

RSS 2.0