Dator och Sverigedemokraterna

Inget nytt på datorfronten tyvärr. Undrar om dom är inställda på att krascha när garantitiden har gått ut? Exakt tre år sedan den blev uttagen och nu kraschar den, smart affärside om inte annat. Borde funka på det mesta.

 

Har spenderat halva dagen med supporten och till slut kommer man på att ”det går inte”,  batteriet sitter under moderkortet och det är i princip omöjligt att komma åt. Bara att dumpa datorn.. inte precis det man har lust att göra men men, bara att försöka rädda vad som räddas kan. Kunde vara värre, det kunde regna. Men titta nu regnar det…..

 

Kan inte släppa det där med Sverigedemokraterna. Såg att ett Uppsala pucko som var aktiv inom Ny Demokrati är aktiv inom SD. Dom verkar dra till sig samma under människor. Har för mig att ND fick 11 procent eller nåt sånt, rent skrämmande. Tror väl inte att SD kan få lika mycket men dom kan mycket väl komma in och då kan exempelvis KD åka ur. Det kan väl vara lika bra det men inte om det innebär att SD kommer in.

 

Såg lite av debatten och det är samma polemik som alla extremistgrupper för. Osaklig statistik som ofta inte direkt går att kontrollera förs fram. Man sätter grupper mot grupper osv. Vi går på det gång på gång. Nu tror jag, som jag skrev häromdagen, att många tycker som SD i invandrarfrågor vilket är skrämmande. Fast det är väl inget parti som vågar driva en invandrarvänlig politik nu när det snart är valår så dom lär väl få stå oemotsagda.

 

Vore ju en kul riksdag om även piratpartiet kommer in, vilket dom väl inte lär göra. Pirater och rasister, kristna och kommunister…..

 

Blir tyvärr inte så lång blogg idag. Händer inte så mycket värt att skriva om. Zlatan förlorar, Svennis får inte jobbet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0