Datorkrasch, datorkrasch, datorkrasch

Datorkrasch, datorkrasch, datorkrasch….

  Datorkrascher måste vara det som påverkar folk mest men som det sjungs minst om,

 Något som hört låten ”Syntax error”, ”My computer dont like me anymore” eller ”Do you want to install the last version”? Kunde väl tro det, här har låtskrivarna ett helt nytt område som berör folk lika mycket som hjärta och smärta.

 

Fast den här snubben har spelat in Kraftwerks Computer Love på ett tvspel…. Fast det är  säkert ironi, vem fan kan älska en dator, speciellt en som inte älskar tillbaka.

http://open.spotify.com/track/0oJakwiKuWjaIBZpJJsQXf

 

Hur många lösenord finns det på en dator egentligen? Nu saknas power on lösenordet, sen är det väl datorn själv och slutligen nåt annat som inte funkar. Säkerhet i alla ära men om någon kan hitta nåt intressanta på min dator så varsågod, ni kan ju tala om för mig vad det är ni hittat… jag kommer inte på nåt i alla fall.

 

Tur man inte har lösenord i kroppen. ” Skriv in ditt power on lösenord” är kanske inte vad man vill höra när man ska gå upp på morgonen.

Sitter det i hjärtat kanske, dags för en uppgradering.

Fast rätt ofta känns det väl som man inte har tillgång till hela sin egen minneskapacitet, beror nog på att en del minnen är lösenordsskyddade och det är kanske lika bra det. En extern hjärna vore inte så dumt ibland, då skulle man kunna låna ut den samtidigt som man inte brydde sig om sin poweron inloggning den dagen. ”Vill du låna min externa hårddisk?” ”Ja, hjärna”.

 

Fortsätter i samma anda ” Har du några pengar?” ” jorå”…. Ok kanske inte så kul.

Berättade en sann historia om Picasso som dom som hörde den inte alls tyckte var kul. Måste testa den på en mer begåvad publik.

 

När Picasso hade sin första kubistiska utställning i Paris så kom det en amerikansk konstmecenat och blev väldigt fundersam. Till slut gick han fram till Picasso och frågade om han inte kunde måla något som var verklighetstroget.

Picasso frågade då om amerikanen var gift varvid han, amerikanen alltså, stolt visar upp ett fotografi på sin fru varvid Picasso säger

”Är hon inte väldigt liten?”

Jag tycker det är kul i alla fall…..säger kanske mer om mig än om historien i sig.

 

Såg att en asteroid som cirklar runt Jupiter har döpts till Babben av astronomiavdelningen vid Uppsala Universitet. Där ligger man i lä, kanske ska hoppa över träningen idag i alla fall…. Det blir Babben och Loa på lördag; Obesvarad kärlek, ska visst vara väldigt bra.

Bifogar Tiffany Peersson går på viktväktarna.

http://www.youtube.com/watch?v=TixjibVu-gE

 

Och så slutligen ett ord på vägen

”Om allt verkar gå bra, då har du antagligen missat nåt” Stewen Wright. Han måste prata om datorer.

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0