Bob Hund och Becke Bus

Bob Hund konsert igår. Thomas Almqvist i högform. Finns bara en liten filmsnutt på youtube, dåligt!!
http://www.youtube.com/watch?v=k-mB3a7YW_I

”Vill nu umgås med nån som har nåt att säga till om eller med nån som har nåt att säga” Kan man ju fundera över.

 

Undrar hur mycket belöning det är för tips som får fast rånarna? Man kanske skulle ge sig ut på rånarjakt. Vart skulle en helikopteråkande bankrånare ta vägen…tål att tänka på. Undrar om dom sätter in pengarna på banken förresten. Då kan dom ta samma pengar gång på gång. Snacka om återvinning.

 

Maffiaboss från Balkan är senaste tipset. Pinsamt för polisen om det är Becke Bus från Brandbergen som i våras gick en helikopterkurs på AMS som står bakom alltihopa. Lite som Palmemordet. Klart det vara en internationell konspiration med terrorförtecken och inte nån hjärnskadad alkoholist från Sollentuna… Christer ”Kurden” Pettersson kanske. Fast han är död han med, synden straffar sig själv som det så fint heter.
Fast jag måste citera Lasse Lindroth ( fan, han är ju också död….börjar bli ett lite obehagligt tema här). ”Dödsstraff… 12 år.. blir ni inte äldre i Sverige” http://www.youtube.com/watch?v=mQpfH4FB7k8

 

40 millar på ett rån, 12 år i fängelse.. blir en nätt årsinkomst på nästa 3,5 miljoner, antagligen skattefritt… Skulle passa mig utmärkt, ute när det är dags att gå i pension.

 

Tydligen ville en polisman skjuta mot helikoptern men fick inte. Man kan verkligen undra varför dom har pistoler med sig ut om dom inte får använda dom för att avvärja brott. Han hade ju kunnat skrika nåt i stil med; händer över huvudet eller jag skjuter först. På jugoslaviska kanske. Undrar hur mycket polisinsatsen kostar, antagligen lika mycket som rånarna kom över. Och idag är det tydligen rattnykterhetens dag, man ska ha extra kontroller för att testa nykterheten hos bilförarna. Tveksamt om man har tid med det i Stockholmstrakten idag…

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0