En fri lördag

Lördagmorgon. Skulle blivit en golftävling men Johan är sjuk så det blev inställt. Trist men i gengäld fick man en hel dag över. Inte ofta man har sån lyx. Man kanske kunde sälja en dag till nån som behöver, verkar som alla har för mycket att göra och ingen tid över. Fast tid handlar enbart om prioriteringar.
Vill man göra allt så finns det inte mycket tid över till annat.

Såg en bra kommentar i Philip Roths bok ”The plot against america”. ”Han vet allt, synd att han inte vet nåt annat”. Hm.

Idag börjar bowlingserien, slog faktiskt på live scoringen från brännkyrka där farmarlaget spelar. Rätt skönt att slippa åka med samtidigt som man lite saknar tävlingsmomentet. Men så är det, man kan inte få allt. Undrar hur många matcher man spelat genom åren, borde bli över sjuhundra matcher, alltså närmare 3000 serier, egentligen helt otroligt hur mycket tid man spenderat på nåt man egentligen bara var halvbra på. Fast kul var det, djäkligt kul. Speciellt när vi lyckades ta ett rätt talanglöst lag att bli ett av Sveriges bättre lag. Slutspel, silver i fem-manna SM. Som sagt, kul kul kul.

Fast det var länge sen nu, allt är länge sen nu. Saker som man tyckte hände igår kan ligga 10-15 år tillbaka i tiden. Beror det på att det inte händer så mycket, att man inte får lika många minnen när man blir äldre eller beror det på att man glorifierar det som hände förr, man filtrerar bort det dåliga och förstärker det som man tyckte var bra. Fast per definition måste väl minnen ligga i det förgångna annars blir det knepigt. Dejavu igen kanske.

 

Imorgon bär det av till Istanbul och sen, på torsdag, vidare till Ankara. Mycket spännande. Tydligen över 30 grader och, tyvärr, ramadan…. Inte så bra. Man kan tydligen inte gå ut och äta när fastan bryts kl åtta på kvällen utan man måste äta tidigare eller senare. Fast det kan man väl göra.


En ytterligare tillfällighet. Ankara open i bowling går samtidigt som vi är i Ankara. Så, man åker långt och länge och lär väl i alla fall hamna på en bowlinghall. Hade man varit i form så hade man väl spelat.

Hoppas att det går att uppdatera bloggen när vi är i Istanbul så ni får bli riktigt avundsjuka på hur fint det är.

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0