Inget gnäll mellan Istanbul och Ankara



Dagen gick åt till att ta sig från Istanbul till Ankara. Först macka som packning och sen iväg till resebyrån för shuttlebuss till buss stationen, viss väntan visserligen men det gick bra, mycket folk att titta på. Man börjar bli van att folk stirrar…






Sen buss i sex timmar, otroligt fin buss, dom kom med vatten och mackor på vägen, hade tom internetuppkoppling. Kostnad, nada.
Resan gick faktiskt rätt fort. Folk är otroligt vänliga och hjälpsamma. En kille på bussen som gick med oss till tunnelbanan i Ankara bara för att visa vägen, ingen baktanke eller vilja att få pengar, bara att få hjälpa till, där har vi nåt att ta efter i Sverige.







Ankara verkar väldigt stort så vi tog en taxi… gick på hela 50 kronor för 15 minuters åktid. Man skulle verkligen vilja veta vad vår taxichaufför pratade om, han verkade verkligen skämtsam.




Hotellet verkligen fint. Ett mycket annorlunda badrum.. eller badrummet var ok men det är ett stort fönster ut om rummet, tur nog att finns det persienn. Undrar vad arkitekten tänkte på när han ritad det.



Tog en promenad innan vi åt. Här stirrar inte folk, nu blir man nästan irriterad över det. Va? Ser vi ut som alla andra. Dom kanske bara är hövligare.

Blir ingen lång rapport idag som ni märker, har inte hänt nåt, jag har inte retat upp mig på nåt… nästan tvärt om.. Fast lite gnäll, om turkarna kan hålla alla toaletter glänsande rena, där vi stoppade idag med bussen är det värsta jag sett, så borde vi jag kunna städa mitt badrum ibland.. kan man tycka.

Angående översvämningar. Vi har inte sett nåt alls, inget överhuvudtaget, fast det ska visst regna i tre dagar till.


Hoppas kunna återkomma med bättre rapporter och kommentarer längre fram. Dags att titta på rapport. Vilke

 


Kommentarer
Postat av: klicken

På Radisson SAS Royal Viking i Sthlm, finns också badrum med fönster mot sovrummet. Samma tanke som dig, va faan'

2009-09-11 @ 08:18:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0