Tandläkaren och golfbanenamn

Trettio år sen idag som andra världskriget startade. Verkligen nåt att tänka på. Fast hur vet man att det var det andra? Måste ha funnits många världskrig för det första fast jag kanske tänker fel nu, I England kallar man väl det först ” the great war” vad som nu var så great med det.

Tandläkaren idag. Vilken tur man har som inte har några problem, inte än i alla fall, med tänderna. 675 spänn och bara lite förmaningar ” använd mer tandtråd” fast där har hon rätt. Man slarvar. Kommer på sig själv när kallelsen kommer att man nog borde peta mer ” borsta bra men peta bäst” som det heter. Det är som att börja läsa till provet dagen före för att kunna säga att man pluggat, nu kan man säga ja på frågan ” brukar du peta?”

Satt och funderade på hur man kommer på att man vill bli tandläkare. Inte ofta man hör ungar säga att dom vill peta i människor illaluktande munhålor hela dagarna. Man kanske ville bli veterinär men kom inte in.

Egentligen är väl hösten en rätt härlig tid. Sitter nog i sen man pluggade, året började om. Kan nog bli så i år också, har en möjlighet att välja lite mer vad jag vill göra.

Golf imorgon på…. International Golf Club… varför kan man inte ha enkla vanliga namn? Det är trots allt en rätt enkel skogs och parkbana. Nåt fel på Tjusta, Orresta, Grönlund, Söderby eller andra ortsnamn. Fast bäst är nog Hooks i alla fall, kort, kärnfullt och beskrivande.
 Man skulle gå med i Duffs GK… Träffade ett företag som nog har tagit sitt namn ifrån det logiska i att man toppar, fast det kanske bara är jag som gör kopplingen.

 

 


Kommentarer
Postat av: m

Dåligt med missnöje idag. Jag är missnöjd att du har skrivit 30 år sedan, tiden går fortare än så Björn!

2009-09-02 @ 07:37:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0