Värdedepåer och Bob Hund

Värdedepårån. Visste inte ens att det fanns såna, värdedepåer alltså. Jättelika bankomater, lite svårare att ta ut men mer lönsamt.

 

Enligt GW lär det ha funnits närmare en miljard i värde depån. Man är i fel bransch… hyra en helikopter och några snabba killar så vips, en miljard rikare. Var ändå inne på att flytta utomlands, lika bra nu som senare. Hygglig timpenning i alla fall.

 

Polisen står handfallen.. nä? Vilken överraskning. Dom jagar väl svensson som kör 121 på motorvägen ” Du hade inte bälte på dig” ”jo” ” säger du emot va!” och helt plötsligt har man ett åtal för våldsamt motstånd på halsen.

 

Fan, det borde vara lag på att göra motstånd, kanske inte våldsamt då men så där lite lagom. Kanske är för mycket Bob Hund influerad just nu ”Nu är det väl revolution pågång, jag tycker väntan börjar bli lång”. Dags i kväll. Bob på Katalin, kan bli en höjdare. Tror det är femte gången jag ser dom, riktigt spänd på hur dom funkar i en liten lokal, senast var på Cirkus i Stockholm och det var strålande.

 

Såg någonstans att det folk helst vill kunna är att sjunga. Samma här. Verkar som en del har fått alla talanger och del, läs undertecknad, inte har fått några alls. Kan inte sjunga, kan inte spela, kan inte skriva, kan inte springa 100 meter på under 10 sekunder, saknar totalt bollsinne… nu orkar jag inte räkna upp fler saker jag inte kan. Har väl bara fått en gnälltalang kanske.

 

Såg också att det man är mest rädd för är att hålla tal, tvåa kom döden. Innebär alltså att man hellre ligger i kistan än håller tal på en begravning. Hålla tal är lätt bara man vet vad man ska säga, dö är nog också lätt, alla verkar lyckas rätt bra med det. Undrar om dödsångesten kommer när man blir äldre eller om man då är så nöjd att ha levt ett långt och, förhoppningsvis, lyckligt liv att man tycker det är nog. Vi får väl se, förhoppningsvis är det några år kvar, några år och några till Bob Hund konserter. Återkommer med rapport imorgon, dags att ladda upp med lite rockkänsla nu……


Kommentarer
Postat av: Rille

1 miljon i tusenlappar väger 1,4 kg då väger 1 miljard 1,4 ton. Nu var det här pengar som skulle ut i handeln och då är det nog mycket 100 och 500lappar också. Om det är 1/3 var av valörerna 100, 500 och 1000 så borde det runt 5 ton. Om dom packar sedlarna i sportbagar som väger 25kg st blir det 200 sportbagar. Hur fick dom med det i en liten helikopter där dom själva åkte med?.

2009-09-23 @ 22:44:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0