Don´t ASK me

Kort rapport från Ungern, bredbandets moder, uppkopplingens fader och Internets Heliga Graal… skojar bara, inte en djävla uppkoppling så långt modemet räcker, inte ens telefonen funkar. Vi eldar upp skiten och skickar röksignaler…..

 

Det är väl bra, säger ni, ni har väl semester? Nej, säger vi, vi är på golfresa och det är fanimej ingen semester.

 

 

36 hål i regn och blåst på den Ungerska pustan utan mat och med endast Österrikiskt öl som näring, det är mindre jobbigt att jobba… Fast det är kul att demolera den Ungerska naturen, slå gropar i gräset, slå bollar i vattnet, skrämma sothöns från vettet och allmänt var i sin egen bubbla.

 

 

Folk är vänliga i alla fall, vi tror det, går inte att förstå ett ord av vad dom säger. Fast dom säger väl likadant om svenskar. Är vi det enda folket som tror att om man bara skriker så fattar hela världen svenska? Antagligen.
Borde det inte finnas ett universalord för exempelvis öl? Något som fungerar var man än är? Un cerveza… por favor.. vaddå por favor förresten, det är ju jag som betalar…. Vi har inte ens listat ut vad tack heter på Ungerska. En parlör, ett kungarike för en parlör eller vad Rickard den tredje nu sa. Ingen som vet kanske, vad han sa, ingen som hade en parlör.

Underbart att se världen om det så bara är från sätet på en golfbil (för att vara väldigt tydlig, jag åker inte golfbil men några av mina kamrater gör det, dom som inte orkar gå för att dom inte orkar träna eller för att dom inte orkar säga nej när någon säger ” klart du ska ha en portion till, du har ju bara ätit fyra baconpaket ikväll…)

 

Man borde bli fett coach, gi coach, vikt coach, shutthefuckup coach. Tänk om folk kunde vara lite tysta ibland.. folk som mig alltså, nåt nervöst över pratandet… ” det är tyst, säg nåt för fan”.

Har verbaliseringen tagit över från kommuniceringen? Döljer allt prat det vi verkligen vill säga?

Frågar du mig? Du grabben, prata med nån annan…..

Ingen spellista idag… Hittade inga Ungerska rockstjärnor.

 

 

Sitter fast p en golfklubb i Ungern, biran på stan kostar 15 spänn styck, man kan ha sämre ställen att sitta fast på… återkommer med en ny rapport ikväll

 


Kommentarer
Postat av: matts

Lehet én 5 sör és négy lemez az élelmiszer. Nem golfozni már, én haza akarok menni.

2010-04-17 @ 10:59:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0