Golf, Lundell och magplask

Fan också, igår var det nära. Hade några spänn på Choi i Masters, ledde när det vara åtta hål kvar men sen slår han för långt! Omöjligt bunkerslag och sen lite oflyt med rullen. Samtidigt är Phil i skogen för fjärde gången i rad, hittar en lucka och slår 190 meter över ett vattenhinder upp på green för eagleputt. Nu gillar jag Phil men inte den här gången… det var ju pengar involverat! Sjuttio gånger insatsen närmare bestämt. Hade behövts.



Tiger kom faktiskt fyra vilket väl får sägas var en otroligt bra prestation. Golf på tv kan verkligen vara riktigt trist men också djäkligt spännande. Ungefär som cykel. Ser fram emot Tour de France (Kraftwerk – Tour De France) senare i sommar, där gör kommentatorerna halva sändningen, på golfen förstör senilgubben Zahrisson ( hur stavar man det?) nöjet ibland. Karln har verkligen mundiarré och borde koncentrera sig på sändningen istället för att berätta vad han själv har gjort i livet, totalt ointressant. Bort med gubben.


På torsdag börjar golfsäsongen. Ungern here we come eller vad det nu heter på ungerska, får gå snabbkurs så man i alla fall kan beställa öl…. När jag var liten trodde jag at ungern hette Magyar postar på ungerska, det stod nämligen så på frimärkena. Samla frimärken.. sånt gör inte ungarna längre eller? Numera spelar man väl wii och samlar på misshandelsdomar. Annat var det förr… fast inte fan var det bättre förr. Det enda som var bättre förr var framtiden.



Köpte Lundells nya bok häromdagen, roman i diktform, inte alls dum faktiskt, ingår en skiva som ljudillustration. Bra grepp. Medier går ihop och kompletterar varandra.

Att boken var djäkligt snygg gör ju inget eller hur? Snyggt är bättre än fult, fast det är kanske lätt för oss snygga människor att säga. Vi snygga, smarta, smala människor som dessutom har en enorm självinsikt och ödmjukhet.


Reeperbahn återförenas. Kan bli ett riktigt magplask, törs man verkligen se dom. Tyvärr måste man lida sig igen Alphaville och Jacob Hellman samtidigt, tveksamt om det är värt 580 spänn… Nu gör jag sällan listor men om jag skulle lista bästa svenska skivorna genom tiderna så blir nog Reeperbahns- Venuspassagen nummer två, hör själva Reeperbahn – Venuspassagen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0