Hasta la vista, baby

Är valet redan avgjort? Ser nästan så ut. Stor ledning för alliansen. SD verkar tappa mer och mer.

 

Innebär det att randpartier som fp, gissningsvis får dom 250.000 röster eller något sånt, kan fortsätta demolera vårt skolväsen? Ja, troligtvis.

 

KD, fp och c får alldeles får stor inverkan på våra liv i relation till antalet röster.  Att M och S har stor påverkan är ju självklart men resten av partierna är rena randpartierna. Personligen är jag inte speciellt förtjust i blockpolitiken. Välj en få två eller tre till på köpet, kanske tom fyra om SD kommer in. Nej, ut med framförallt KD och V, skapa en alliansregering istället och se till att komma överens om saker som berör vanliga medborgare.

 

Trodde väl aldrig att man skulle säga ”Torbjörn, kom tillbaka, allt är förlåtet” men som det känns nu så var 80-talets koalitionsregering den bästa regering vi haft på mycket mycket länge. Fast det var väl på den tiden som det faktiskt fanns politiker som hade haft ”vanliga” yrken. Idag verkar alla vara karriärspolitiker uppfostrade i något ungdomsförbund med enda yrkesvana att dela ut flygblad på stan. Säga vad man vill om Ohly men han har i alla fall varit stins ( eller var det tågvärd.. kommer inte ihåg, ett jobb i alla fall).

 

 

Annat är allt som förr… Fångarna på fortet är tillbaka med Gunde. Har han slut på pengar eller vad? Förnedra sig på tv med en massa b-kändisar i ett program som överlevde sig själv redan när Gunde själv slutade.

 

Nu ska jag pissa på elstänglset….

Det är fruktansvärt vad du gapar. Jag vet, jag är från Dalarna......genialt.

Rally – Gunde Twist

 

När kommer nyinspelningen av Bröderna Cartwright? Man kanske kan få spela Hoss. Billig öl i Turkiet är väldigt bra för midjemåttet om man tycker om lite pondus…. Ska händan efter enbart köpa stretch kläder….


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0