Man är ynklig i sitt klagande

 

Man klagar för mycket. Visst, detta är en gnällblogg men att gnälla och klaga är inte samma sak.

 

Jag har ont i höger stortå, bowlingskada, opererade vänster knä för några år sedan, fortfarande inte riktigt bra, problem med korsryggen, konstant värk i höger armbåge och ibland även i underarmen, köldallergi och ibland lite ont i magen. Man är ett vrak men man borde tänka efter, speciellt efter det som hände igår:

 

Var på ett möte, sitter i ett konferensrum och hör hur det skramlar till i korridoren. Finns någon form av terapilokal. Efter en stund kommer en man och frågor om vi kan hjälpa till, hans kompis har svårt att komma upp och han själv orkar inte lyfta honom.

På golvet sitter en man vars ben inte bär så han kan inte ta sig till rullatorn eller vidare till sin elmoppe. Mycket trevlig man som snarast ber om ursäkt att han är till besvär. Har en ärftlig muskelsjukdom som inte går att bota. Hans mamma dog av samma sak när hon var 63. Vi hjälpte honom till elmoppen och sprang sen nerför trapporna och fortsatte vårt möte.

Blev nästan illa berörd hur självisk jag är när jag tänker på mina småkrämpor. Man ska vara mer glad för det man har, man vet inte hur länge det varar. Konstigt att folk med mest problem verkar vara de som är mest positiva och levnadsglada. Man kanske behöver några riktiga bakslag för att uppskatta livet, hur ynkligt det än kan verka ibland.

 

 

Haitis Petter ställer upp i presidentvalet: http://www.unt.se/varlden/wyclef-presidentkandidat-i-haiti-1007419.aspx

 

Eftersom han är en av mina största musikaliska idoler så ska jag ge er en spellista att njuta av i det regniga sommarvädret: Best of Wyclef version björn

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0