rapport från akbuk

Här kommer ett kort hej från ett varmt Turkiet. 34 grader i skuggan kl 9 på morgonen. Tur att det blåser lite.
Finns många reflexioner att göra om turkar mentalitet. Man gör aldrig klart. allt blir gjort till 95 procent men sen är det slut.
Air conditioner skulle installeras. tog fem dagar och byte av leverantör. När man är klar låter man skräp, överblivna skruvar och annat löst bara ligga kvar. Målarna kladdar mer en en unge på dagis. Vaktmästaren kliver hellre över en hammar som ligger och skräpar än att han tar upp den osv osv.
Man måste var på om allt för att få något gjort men det är bara att leva med.
Ett av våra största nöjen är att läsa felstavade skyltar. Ett par exempel.
Union rings....( låter som något olagligt)
Space kebab ( en högflygande kebab kanske, lost in space)
Any kind desert included ( nej, vi vill ha en elak efterrätt)
Vi trivs väldigt bra i vår lägenhet nu när vi har fått dit lite grejer. Vi kan ändå inte låta bli att kika lite på om det finns något som är ännu bättre och tyvärr så har vi hittat det.
Vad sägs om en två våningsvilla med takterass? Pool som delas av fyra hus. Utsikt över hela bukten. Trädgård. 150 meter till badstranden, 300 meter från centrum och alla restauranger. Pris.....1,2 miljoner. Fantastiskt. Nu har vi inte dom pengarna just nu men om vi hade så skulle vi ha köpt direkt och sålt vår lägenhet. Fast vi får nöja oss så länge.
kort rapport skrev jag och det är också vad det ska bli. Återkommer på torsdag med fler reflexioner över turkiet och turkarn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0