Now shut up

Tro det eller ej men dom har inte spotify i Turkiet!! Jo, det är sant. Hur ska dom då kunna komma med i EU? Inte en chans.
Sen censurerar dom internet som så många andra diktaturer. youtube och mitt spelkonto på Unibet är censurerat. Fast det finns trix att komma förbi det, nåt som kallas ktunnel ( så nu vet ni det ifall ni åker till Turkiet).
Det är väl på det viset mänskligheten har kommit framåt. Makten vill stoppa, människorna ligger lite före och skapar rundvägar. The revolution will not be televised.
Har ingen tv här nere men ser på tv varjedag.Det är ju fotbolls-VM. England-Tyskland tillsammans med ett gäng väldigt patriotiska och väldigt öldruckna engelsmän, rätt kul faktiskt. Ikväll Spanien mot Portugal. Ingen kommer nog att bry sig lika mycket. Engelsmännen tycker att vm är slut nu när dom åkt. Kom tillbaka Svennis, allt är glömt.
Träffar en del sköna människor... solsting och pilsner gör väl att man blir rätt avslappnad.
Veckans citat är från ett engelsk par som kommer förbi baren där vi satt, ordentligt packade. Han vill köpa "chips to go". sätter sig ner medans hon tjatar på. Till slut ledsnar han och byter bord. Hon fortsätter att tjata. Till slut ledsnar han säger:
"Darling. I love you. Now shut up!"
Det får avsluta dagens rapport, imorgon kanske det blir några rader om lägenhetsköpet. Vill ni se bilder så finns dom på facebook

Kommentarer
Postat av: jennie

Spotify funkar med ett premium konto! Annars hade jag inte överlevt, eller jo kanske...

2010-06-30 @ 17:28:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0