Försenad fredagsblogg som blev en lördagförmiddagsblogg, sorry

Sorry sorry sorry. Missade bulletinen igår, finns en blogg på unt men det är ju inte samma sak. Skulle skriva men sen kom Systembolag besök ( min bästa kompis Bo-Lage), afterwork och På spåret i vägen.

 

Kan ett spår komma i vägen? Kanske dåligt uttryckt.

 

 

Afterwork är väl nästan den bästa man kan syssla med, förutsätter inte ens att man har ett jobb, efter a-kassa skulle det heta,  borde vara extrapris på pilsner för arbetslösa, egentligen borde det vara extrapris på pilsner för alla… 60 spänn för en stor är alldeles för dyrt. Allt är för dyrt förresten och pension lär man väl inte få någon. Så, man måste hitta något ställe utomlands där det är riktigt billigt att bo, där man klarar sig på en svensk folkpension, var nu det kan vara… Turkiet kanske. Fast det är ju ett problem med mänskliga rättigheter och demokrati, kanske löser sig tills det är dags.

 

Lördag och kanonväder, man måste alltså gå ut… tror att jag är en riktigt björn trots allt. Att gå i ide är en bra idé. Sova tills det blir vår, man skulle i alla fall gå ner rätt bra i vikt.

 

Min ide om att ta en sömntablett, sova, vakna, dricka lite vatten, ta en ny tablett osv och så håller man på in tre månader, då ska man fan kunna gå ner i vikt. Hålla igen med mat och träna det hjälper ju uppenbart inte.  Får prova en vecka till sen är det dags att ge upp… CHIPS!!! Jag älskar chips. OLWs lättsaltade vanliga chips. Svårt att tro att det är samma råvara som potatisen man fick i skolan. Den var skalad men hade ändå skal… nån vit hård sörja runt den totalt mosiga insidan. Inte så konstigt att man sen gick över till ris…

 

 

Ikväll blir det tapas och kanske en film. Ja, va fan ska man göra nu när os är slut. Kanske går nån repris på curlingfinalen… Det enda som är bra med curling det är att om man ser det på SVT play och uppkopplingen hakar upp sig så… märker man det inte.

 

Kommer ihåg Lödder? Med bla Burt? Här kommer ett litet klipp....http://www.youtube.com/watch?v=woqdfkIFwL4

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0