Kort bulletin om väder och Måd

Nu får det väl fan vara nog med snö. Världshistoriens kortaste sommar. Kanske kan bli en valfråga. Den som lovar bättre väder kommer att få min röst. Det är ju inte direkt så att politiker måste hålla sina löften, ett löfte blir en målsättning som blir en ambition. Man kunde försöka i alla fall. Bättre väder partiet. Fast det blir väl mest åskmoln förståss.

 

 

Trettio år sedan kärnkraftsomröstningen. Såg Maudan försöka förklara hur centern numera förordar utbyggnad av kärnkraften, lite svårt att hänga med när hon pratar. Börjar på ett ämne och slutar med ett annat och man har ingen aning om vad det var hon ville säga. Antagligen att det inte var hennes fel, brukar vara den vanliga slutsatsen när hon pratar. Sveriges obehagligaste politiker ( nu pratar jag inte politik, då är både KD och V värre). Bjäbb bjäbb bjäbb. Såg Borg på tv 4 morgon i morse och han gör ett helt annat intryck. Lyssnar tom på vad intervjuarna säger, det måste vara en ovanlig egenskap hos en politiker.

 

 

Valet i höst kommer att bli intressant. Synd att man inte får välja delar från olika partier. En åsiktsbuffe. Lite sånt och lite sånt och över allt en fet dressing. Fast vi klarar oss nog skapligt ändå, bara det blir vår. Som Blandaren skrev ”vi har vår i luften, var har ni er”.

 

Skulle visst bli bättre snart, har man hört det tidigare eller, så vi får väl leva på hoppet. Trivs bra i Sverige med det mesta utom just vädret. Varför bosatte sig våra förfäder i detta kalla land? Dom var väl utstötta och flyttade vidare kan man tro. Sen blev dom utstötta där också och till slut var det bara det kalla Sverige kvar. Det enda som finns att äta är sill, sill och sill, jäst sill, inlagd sill, sill sill.

 


Kommentarer
Postat av: carl-erik johansson

Kom att tänka på damen som gick till doktorn för att hon hade blivit tjock, hon undrade om det var något hon ätit som var orsaken.På frågan vad hon ätit svarade hon, tekt till, inlagd till, talt till och tenapt till.

jag tror ni smakat pikken till också svarade doktor'n.

2010-03-23 @ 09:41:24
Postat av: BeA Nilsson

BB i vår ålder kanske vi skall vara glada att vi får välja.

Snart är vi i kategorin "sistagångsväljare" !

2010-03-23 @ 09:50:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0