Måndagsblogg

Härlig helg eller hur? Fredag… afterwork med kompisarna ( inte alla, har fler än sju faktiskt… man kanske starta videokonferens afterwork, man slår på datorn och webkameran och så kan man sitta på pubar på olika ställen i världen och dricka pilsner och ljuga lite... man kunde tom sitta hemma…. )



Sen på spåret på tv. Tyckte aldrig om det programmet när dom andra mupparna hade det men nu är det strålande kul.



Lördag spenderades med en tur till kolonistugan, en promenad med hunden ( vi var hundvakt i helgen) och sen ett intensivpass på Friskis. Helt slut efteråt. Vad är det för fel på folk som inte svettas? Jag blir sjöblöt. Mat och film på kvällen. Gjorde tapas, för djäkla gott men mycket jobb.



Söndagen däremot spenderades som första söndagen i mars ska spenderas. Morgonrock, kaffekopp och sen förundras över hur och varför 16000 personer åker skidor 9 mil när man kan, just det, ligga i morgonrock med en kaffekopp och se på när 16000 personer åker 9 mil.



Samtidigt så är det onekligen rätt häftigt. Undrar hur mångas som gör som jag, dvs ligger i morgonrock med en kopp kaffe och kikar på loppet istället för att åka? Rätt många skulle jag tro. Varför gå ut när man har en så bra ursäkt för att slippa? Bandyfinal och allsvensk fotbollspremiär nästa helg. Det betyder alltså att våren är här. Vi har vår i luften, var har ni er?



Problemet är att sen är det väl inga idrottsevenemang man kan skylla på förrän fotbollsvm? Måste man alltså idrotts själv? Bowling räknas väl inte förståss. ” Ni vet inte vad smärta är förrän ni fått ett skavsår på tummen under en bowlingmatch”. Vasalopp är blaha blaha. Slå bowlingklotet på knylan så får ni se hur kul det är. Men i OS, där duger vi inte… curlingkäringar och grabbar i säckig brallor som åker i backar som dom en ens har orkat ploga. Dom får vara med dom. Hur många ”kampsporter” är representerade? Tom brottning är med. Nästa os kommer man att ha lagbrottning som os gren. Det är sant! Det närmaste bastuklubb man kan komma. Tre svettiga karlar i varje lag som försöker få det andra laget på rygg trots att dom inte vill, låter olagligt.



Nej, inför häcklöpning för rullstolsbundna, tresteg för enbenta, stavhoppning för dyslektiker ( ok, det var lite långsökt kanske… tom för att vara från mig) och en extra klass för androgyna i kulstötning ( kommer ni ihåg Tamara Press…. Ujujuj)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0