Om drömmar

16 mars. 2010. Vart tog tiden vägen? Jag har inte märkt nåt i alla fall. Livet är det som pågår när man är upptagen med att leva.

Har ni förverkligat alla drömmar ni hade som yngre ( inte unga, ung är ett tillstånd inte en ålder)?

Fast drömmar ska man väl inte förverkliga, dom ska man ha, glömma och sen byta ut mot nya bättre drömmar. Man tänker för mycket på det man inte gjort och för lite på det man har gjort, på det man har. Man gnäller för mycket helt enkelt.

 

 

Nu säger ni säkert, ”är inte det här en gnällblogg?”. Jo, jag gnäller ju på dom som gnäller för mycket. Dom som alltid tror att gräset är grönare på andra sidan fotbollsplanen ( hur fan kom man på att starta allsvenskan i mitten av mars?), att grannen har en yngre bil, större fru och att allmänt allt annat är bättre än det man själv har.

 

Nu är det ju vår… nu ska man leva med sina förväntningar på snödropp, drivingrangen som öppnar, sista april, första golfrundan, lite löpning, midsommar, Lundells sommar turne, semester och….fan, man är ju svensk, att det snart är vinter igen.

 

 

Vi pratade om hösten, när sommaren var som skönast… Lundell förståss.

Ulf Lundell – Ryggen Fri

 

Nej, man måste skaffa skjorta med krage så man har nåt att ta sig i, några plantor så man har nåt att rycka upp och bättre kameralins så man kan skärpa till sig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0