Skriver skit om valet.... igen

Lovar att detta är sista gången jag skriver om Mådan. Var tydligen utfrågning igår. Center är ett otydlig parti… trodde det var just deras ide. Om ingen vet vad dom står för då kan ingen reta sig på dom heller. Vi är för miljö, energi och nåt mer… det är väl alla. Vem är emot en bättre miljö, bättre energianvändande och allt annat man ska vara för. Men det räcker inte att vara för, man måste ha konkreta förslag och driva konkreta frågor. Man trodde inte man skulle höra sig själv säga det men… det var bättre på Fälldins tid. Men som sagt, nog om Måd.

 

Fast valtemat håller i sig. Vilket djävla eländigt val detta är. Verkligen pest och kolera. Går det att leva i ett land med Toblerone Mona som statsminister? Hon kan ju inte ens engelska. Hur fan kan man vara över 50 år och inte ha orkat lära sig engelska trots att man vill bli statsminister, finns det inget internat man kan skicka henne till, gärna rätt länge, typ 10 år eller så. Reinfeldt är onekligen mer statsmanna mässig men i gengäld så får vi en massa annat skit på köpte. Måd ( vet att jag lovade men va fan….) Littorin och, värsta av alla, Göran…. På andra sidan har vi Orly  ( är inte det en flygplats?) som verkar tro att sextiotalets agitationspolitik är tillbaka och miljöpartiet som visserligen tar ansvar men som lägger förslag som aldrig kan genomföras. Är det verkligen bra med blockpolitik? Är det inte bättre att varje parti går till val med sina frågor och sen får man se vilka som får störst stöd? Svår fråga.

 

Inte undra på att folk inte är intresserade av politik. TV-debatterna får väl tittarsiffror som en div 3 match i damfotboll. Skulle man inte kunna ha tv utröstning på på idol eller schlagerfestivalen? Låt folk rösta på den som är bäst via telefonen.. Ingen vann.

 

 

Såg Ang Lees ”Taking Woodstock” häromdagen. LSD verkar kul. Här tar man sig en whiskey då och då och blir lite glad men har totalt missat LSD. Fina färger och glada människor. Expand your mind. 8 miles high… kanske inget att börjar med i min ålder men dom verkade ha djäkligt kul…..

 

 

Tillbaka till mig själv. Förkyld. Så nu vet ni det. Intressant? Knappast…..

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0