Tigern från Landskrona

Nu har vi börjat slåss om parkeringsplatser också. När jag såg rubriken så tänkte jag, detta måste ha varit i Uppsala, slagsmål om nån parkeringsplats på Gamla Torget, St Eriks Torg eller Fyris Torg. Kanske Prising som är ute och reserverar platser för sina kunder.

 

Såg sen att det inte var så, var visst;

Signalement: En man i 20-årsåldern. Mörkt hår. Vit mössa eller keps. Körde en röd mindre bil från början på 90-talet, troligen Mazda 323 eller Toyota Celica.

Utan att lägga någon som helst värdering i saker och ting… varför skriver man inte om det är en person med ”svenskt” utseende eller med antagen utländsk härkomst? Ni märkte vilken tam formulering jag använde? Man vill ju inte stöta sig med någon.

Mazda 323, Landskrona, våldsamt temperament, alla vittnen har utlandsklingande namn… och det enda man skriver är ”mörkt hår”.

Har världen blivit tokig? Knappast, det har den väl alltid varit.
Landskrona var i ropet igår, boxare vinna mästarnas mästare efter att det visare sig att konkurrenterna antingen är superfeta eller har hjärtfel. Sen boxas det på parkeringsplatser i samma stad.

Hörde att Kranc kallade sig Tigern från Landskrona.

 Det kanske var Elin som tog fel på person förresten. South park har gjord den debatten aktuell igen. Man gör det onekligen snyggt genom att låta dom vara med i ett sportspel. PBA 2010…. Helt   genialt. Se själva.

http://www.youtube.com/watch?v=5M-2Cefjppc

 

Spekulerades i att Masters om en vecka kan bli en av de mest besedda sportsändningarna någonsin. Dom funderade tom på att sända inspelningsrundan vilket aldrig har hänt tidigare. Jag ska titta i alla fall och jag hoppas dessutom att han vinner. Undrar hur många deltagarna på Mästarnas Mästare som har varit otrogna? Inte Holm och Gustafsson förståss, där blir man mest förvånad över att dom överhuvudtaget är gifta och har barn, hur gick det till? Tråkigare typer får man leta efter.

 

Nog om det. Eftersom årets första riktiga vårtecken äntligen har kommit, vårförkylningen, så blir det inte mer idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0