Våren är långt borta

Volvo äntligen kinesiskt… eller vad man ska säga. Ett amerikanskt företag i Sverige köpt av ett kinesiskt företag. Skön snubbe i alla fall. Fick frågan om musik och att han skriver poesi. Hans svar: Hur vet ni det? Snacka om opretentiös kille.

 

Såg att dom i alla fall tjänar pengar på att göra bilar vilket Volvo inte klarar. Är det bra med Geely som ägare eller inte? Om ett företag år efter år går med förlust så måste man förr eller senare lägga ner och då är väl alla alternativ bättre. Känns i alla fall mer seriöst än Spyker. Själv kör jag Ford. Är väl snart ensam om det. Ford Escort -96 kombi, 23000 mil, går som en klocka. Färg? Kommer inte ihåg, var ett tag sen den tvättades.

 

Finns det något mer tråkigt än att tvätta bilar? En kompis till mig gör det på tid, lite gundevarning kan jag tycka, fast det kanske gör det roligare. Det som göms i tö kommer upp när man tvättar bilen, man vill helt enkelt inte se hur rostig den är.

 

Fast det är svårt att spela golf om man inte har bil. Snart dags, lär inte bli mycket träning innan årets golfresa. Denna gång går kosan till Ungern. Tokajer och golf låter som en oslagbar kombination. Tokajer är inte mitt favoritvin så man får hoppas att dom importerar lite pilsner från närliggande Slovakien där vi var förra året. 18 spänn för en pilsner låter lagom eller hur?

 

 

I år tänkte jag räkna hur många bollar jag slår bort. Kommer att hålla er uppdaterade. Sätta målet att slå bort så få som möjligt istället för att sänka mitt handikapp. Kanske spelar mer taktiskt på det sättet. Vad kan ens snitt vara i antalet bortslagna bollar? Strax under två per varv kanske?

Slår kortare och kortare med åren så skogsbesöken har blivit färre, i alla fall de där djupa skogsbesöken, de där då man behöver kompass för att hitta tillbaka, den tiden är över.

 

 

Märkligt att det ska vara så svårt att träffa en boll som ligger stilla och ännu svårare att få i den i ett stillaliggande hål. Kanske bara att inse att man är helt talanglös och sen spela utifrån det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0