Budgetunderskottet är löst

Då var det torsdag igen. Upp kl sex för att gå på nätverksfrukost. Inte nätvärk.. netverk, sorry nätverk. Dvs man träffar folk som man har träffat förr och pratar om sånt man ska göra nästa gång, sk nätverk. Man byter kontakter och referenser. Om jag får en av dig så får du en av mig. Demokratiskt.

Tillbaka till min diskussion kring nya intäktskällor.

Jämviktsriksdagen som tv gala. Vad sägs om det? När vi hade 350 riksdagsmän ( är inte det minst 348 för  många? Räcker det inte med Fredrik och Mona, dom kan gå ihop, Fåna) så hade vi den sk jämviktsriksdagen. Blev det oavgjort i omröstningar så lottade man. Helt genialt. Man började tom samarbeta mer men….

Om man nu tar det alltmer populära konceptet tv-galor och kopplar samman det med jämviktsriksdagen så har man en ny, fantastisk intäkt. Låter som en franchise ide tom, world wide, fan har finns det pengar att tjäna.

Tänka att omröstningen om höjning av pensionerna blir oavgjort. Lördagen efter är det pensionshöjningsgala.

Man ringer in Hyland… va, är han död? Ok, vem ska vi ta då?
Nutidens Hyland; Ulf Larsson ( kommer ni ihåg Bröderna Larsson? Fantastiskt program). Va!?! Är han också död…
Då blir vi tvingade att ringa Oldsberg  eller Settman ( vem var han av Ronny och Ragge? Vem bryr sig förresten) för att leda galan.

Två nummer, den som är för höjning ringer ett och dom som är emot ringer ett annat. 9,50:- samtalet. Den linje som får flest röster vinner.


Thore Skogman sjunger (Thore Skogman – Du E En Riktig Klippare Du). Död?! Nääää…. Carli Thornehave? Julaftons Bengt? Fan, finns det någon gammal stofil som lever?
OK, vi ringer Carola.

Snacka om pengar vi kan få in. Sen skickar vi Anders Bagge runt världen och säljer konceptet.

Undrar var jag får alla bra idéer ifrån? Tur man inte har genomfört så många. Livet är fullt av missade möjligheter och misslyckade försök. Det är som golf. Golf är en promenad avbruten av ständiga misslyckanden.

Dagens tips. Cypern vinner schlagerfestivalen. Säkert en hundra oddsare men ändå. Sverige är nog en tusenoddsare, minst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0