Första maj en kristen högtid

Vad är det för fel på partierna numera? KD marscherar på första maj. Dom har julafton, påskafton, pingstafton och en hel mängd andra aftnar men nejdå, först maj är numera en kristen högtid. Tycker dom kunde låta bli faktiskt. Låt arbetarna ha sin dag i fred. Fast dom är inte många numera, det är väl ingen som vill vara knegare, alla ska väl vara i media, webbdesign eller aktieklipp. ”Hederligt” arbete kanske lönar sig men det är inget man strävar efter. Lottmiljonärer hyllas men folk som arbetar ihop en förmögenhet blir hånade. Inte undra på att vi går bakåt i välfärdsligan.

Fast grekerna har det väl värre kanske. Undrar hur hög deras produktivitet är? Retsina, ouzo, blått vatten, vita hus och strandraggare blir man inte rik på, inte nu i alla fall, inte nu när det är dyrare i grekland än i många andra eu-länder, vad hände med billiga charterparadis? Vart ska man åka där man för känna sig rik? Somalia kanske, stränderna är nog rätt öde där.


Nej, dags att tänka positivt. Man överlevde valborg även i år. Vi missade backen fast vi föresatt oss att nu djävlar ska vi se skiten…. Har blivit en tradition att alltid vara sen, om man nu kan kalla försening en tradition.. tänk om SJ skulle få höra talas om den ursäkten. Enda landet i världen där tågen går fort under jord och står stilla ovan jord. Tågkaos och flygkaos. Kaos är granne med Gud men inneboende hos SJ kanske. Jaja, fan vad jag gnäller idag. Är väl för att det är nästan ett år till nästa valborg, vi får starta en extra sista april på hösten. Fast nu verkar ju nästa sista april ha blivit större, dan före dan, kvalborg… jaja.

”När snutarna går två och två” som den gode Uffe sjunger på
 Ulf Lundell – Bente



På valborg gick dom i grupp. Bra att dom syns men varför fyra och fyra?





Fick ett mail idag angående att komma i form… ”Rund är också en form” skönt att veta, då kan man skjuta upp träningen ett par dagar till. Får nöja mig med Friskis så länge ”GLORIA”, hopp hopp hopp hopp (Mando Diao – Gloria). Börjar snart hoppa när jag hör vissa låtar på radio, det är bra, en lite Pavlovs hund (Pavlov's Dog – The Best) reaktion. Borde kanske spy när jag känner lukten av mat så man inte äter så djäkla mycket.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0