Livets milestones

Man märker inte när det händer men livet består ett antal milestones ( milstenar låter så underligt, vad säger man egentligen, vägskäl kanske.. inte rätt det heller).

Man börjar första klass. man går ut sista klass, man börjar plugga på universitetet, man träffar någon och så kommer den största, man får barn, sen går det på ett tag och så upptäcker man till slut att ens barn helt plötsligt börjar jobba.... vad var det som hände? Vart tog tiden vägen. Får man gå i pension nu, bli försörjd kanske... knappast
Man borde iallafall få tillbaka lite av de man lagt ut på ungarna... lite return of investment, tre fyra tusen i månaden kanske vore lagom.
Läste om en amerikansk pappa som skrivet upp allt han lagt ner på sitt barn som sedemera blev framgångsrik artist. Då krävde gubben in allt, verifierat med kvitton, var några miljoner tror jag. Så underbart. Se barn som en ren investering... Finns folk till allt.
Kommer ni ihåg när man var på jobbet mellan åtta och fem och inte gick att kontakta? Känns som en mardröm idag eller hur? Hur stor andel av arbetstiden spenderar en normalanställd med att prata privat i telefon, svara på privata mail, surfa eller läsa på facebook? Ska vi tippa i snitt 30 minuter per arbetsdag? Det gör alltså en arbetsvecka om året....Inte undra på att allt blir dyrare, allt utom mobiltelefoner.
Själv ska jag få en blackberry snart. Kul. Någon som sett en sån? någon som vet hur dom funkar ( antar att man pratar i telefon med dom...plus en del annat). Det enda jag vet om Blackberry är att dom inte har stöd för Spotify alltså går dom inte att sälja i Sverige.
All musik man behöver mer eller mindre gratis tom i telefonen ( då är det iofs inte gratis). Helt otroligt. OM nedladdningen av musik har avtagit så beror det absolut på Spotify. Varför fylla datorn med musik när det finns Spotify. Nu väntar vi på en vettig filmtjänst också. Voddler duger tyvärr inte, kanske kommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0