ÖL

Hur dyr får en öl li innan man slutar dricka? Var går gränsen? om du går fram och beställer en stor stark ( large strong som det heter på engelska), bartendern häller upp och säger 500 kr tack. Då blir du förbannad och säger "då får det vara" och låter bli ölen. Men om han säger 300, 200, 120... vad gör du då. 95? Var går gränsen för att man säger nej.
I lördags på vår kära Katalin Vargas snikstället kände jag att måttet var rågat, 65 spänn för en öl i plastmugg... I PLASTMUGG!!!!! Varför plastmugg undrar man. Jo, artisten ville inte att vi skulle skramla med glasen.... vafan...
bara servering i pausen... jaha.... är det inte en rockkonsert. Vilken fisförnäm typ.
Nu kan man ju inte gå hem och slänga sina skivor längre, fast jag tog bort spellistan. Aldrig mer en Lloyd Cole låt.. Rattlesnake my ass.... den låter väl för mycket för den primadonnan. Sittande publik en fredag på en rock pub... gå hem och lägg dig.
Blev tom sugen att se Eldkvarn nästa helg. Där har vi ett band som inte har så mycket emot att publiken firar på lite... Plura står nog hellre framför scen med en stor stark än står på scen utan. Kanske inte men nästan. Är det rock så är det. Spela högre om du vill att det ska höras det är mitt tips. Skaffa förstärkare.
Har varit en del eländiga konserter på Katalin i år. Lloyd Cole tog priset men Ricki Lee Jones var inte långt efter. här snackar vi om en av mina favoriter men ujujuj. Det enda positiva var att hon var rätt på röken... om man säger.
Kris Kristoffersson var dock helt utmärkt. Inte hans fel att det var runt 50 grader i lokalen, det tog ner stämningen en del men som sagt, inte hans fel.
Ser fram emot Magnus LIndberg i puben efter jul. Alltid bra. Saw doctors i London helgen före jul kan bli en höjdare. Annars händer det väl inte så mycket.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0