fan

fan, här sitter man ( ok, det har blivit några Arne Anka album på semestern).... med sista ölen på länge på en folkfylld flygplats i Turkiet på väg hem till ett frostigt och kallt Sverige. What have I done to deserve this? Antagligen rätt mycket bra.... man har det bättre än man förtjänar men uppskattar det dåligt.

Man har allt man behöver men vill bara ha mer och då av sånt man inte behöver. Nu får det bli en mer minimalistisk livsstil hädanefter. Inga böcker, inga filmer, inget v.... vin höll jag på att skriva, där går faktiskt gränsen. Får köpa billigare boxar istället. Ingen golf ska det bli heller, sånt kostar pengar. Vinter säger ni, ja, vad har det med saken att göra. Nej, nu ska här snålas så vi kan åka tillbaka till Akbuk igen så fort det bara går. Även om det regnar så är det varmt regn, om det blåser så är det varm blåst och om det är sol så är solen varmare. Svensk vinter är rätt trevlig men hösten.. usch och fy. Uc ( hur skriver man krok c?) heter det på turkiska, tror jag iallafall.
återkommer med fler insiktsfulla kommentarer när vi är på svensk mark.

Kommentarer
Postat av: Susanne

Hallå där! Har liksom aldrig längtat till Turkiet men dina inlägg har fått mig att allvarligt fundera på att hyra er lägenhet ;)) välkommen hem till kylan, men vi hoppas det blir varmare va?

2010-10-17 @ 00:15:03
URL: http://kraxrevynytt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0