På en turkisk fotbollsrestaurang

Fotboll på en restaurang i Akbuk, på tvn alltså, england mot montenegro på storbild, skottland spanien på liten skärm och Holland - Sverige på datorn. kan det bli mer förvirrat. Länge sen man hejade på  Montenegro i en fotbollsmatch, man får välja sina favoriter. Vad är man om man är från Montenegro? Monte neger? Monte negress? Svårt sånt
En dag i Efesos. En av romarrikets viktigaste städer, hade 250.000 innevånare, imponerande. Sen gör dom rätt bra öl också... Efes.
Regn idag. Regn i Turkiet undrar ni? japp, inte så vanligt men idag blev det till att investera i regnrockar. Helt ok ändå, blivit lite mindre kallt på nätterna men i gengäld inte så soligt på dagarna. Lite sightseeing, lite fixa i lägenheten. En bra vecka.
Uppkopplingen började strula. Man är känslig, ingen uppkoppling på en hel dag och man blir stressad. Vad tror man egentligen? Att världen skulle märka att man inte är online? Att någon skulle skicka ett mail som man måste svara omedelbart på? Att någons inlägg på facebook verkligen skulle vara intressant?
Man har det nog bättre med en bok och ett anteckningsblock. Fast vi kommer självfallet att fixa uppkopplingen, herregud, någon kan nu maila..... dessutom måste man kunna uppdatera sin blogg då och då eller hur?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0