Bilprovningen

Idag blir det en gnällblogg men med lite glad avslutning...
Behöver besikta bilen, tiden går ut sista oktober. Går då in för att leta tid, första lediga fjärde december... fjärde december, är dom inte sluga? Över två månader fullt. Skulle det inte komma in massor med privata företag och allt skulle bli så bra så bra...
Hittar en sista minuten smsservice och efter en dag fick jag faktiskt en tid. Nu blev jag mer och mer konfunderad.
Hur fan kan ALLA tider vara upptagna ända fram till december men jag får en återbuds tid på ett par dagar? Mycket märkligt.
Åker dit och pratar lite under tiden dom besiktar bilen. "nja, säger killen, vi var så fullbokade att vi bokade upp en del tider, vi släpper dom efterhand!"
Vafan.....
Så, dom har mycket bokningar och då ledsnar dom och bokar upp alla tider själva för att sen avboka i lämplig takt.. Så smidigt. Som om konduktören bokade alla platser på tåget för sig själv för han tycker det är mycket att göra. Som om polisen sätter sig själva i buren för annars måste dom ta in busarna. Som om systempersonalen druckit upp allt vin för "annars kan det ju komma kunder".
Märkligt. Fast jag ska egentligen inte gnälla. Bakskyltslyktan trasig.. visste inte ens att jag hade en sån, resten perfekt. Någon som vill köpa en mörkgrön escort av 96 års modell med 24000 mil under huven som gått igenom besiktningen utan anmärkningar (minus ovan nämnda)?
Berättade för min meck ( det måste man ha, en bilterapeut). Vet ni vad han säger? Köp en lott! Vilken typ. Kan uppenbart inte uppskatta skönheten i en perfekt byggd maskin. Han är bara avundsjuk förståss. Blir inga pengar för honom i den bilen.. fast det har han tagit igen på andra.
Gröna faran rullar ett år till. Ser ni ett grönt streck så är det vi som kommer flygande förbi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0