Fredagsgnäll

Valfusk skriker den drabbade. Fel på valsystemet skriker den som tror att det gått annorlunda med ett annat system. Omval stod det på Aftonbladets löpsedel igår. Nu får man väl ge sig snart. Se framåt och gå vidare.

Så länge vi väljer lokala riksdagsmän och inte nationellt så blir det skevheter, vi kan ju inte gärna dela på folk. Lite lustig att nuvarande valsystemet skapades för att hålla småpartierna, och då framförallt kommunisterna, utanför riksdagen. Nu har vi helt plötsligt åtta riksdagspartier mot tidigare fem. det är väl bra antar jag. Alla ska vara representerade. kanske inte alla, inte gudrun, skönt att dom är utanför. Vilket pr geni.
Är väl inte så konstigt att Alliansen vinner. Dom är ju fyra, dom andra bara tre!
Det är valfusk det om något. gadda ihop sig på det viset och så fick man SD på halsen också. Verkar som man klippt sitt valmanifest från övriga högerpartier och så har man släng in lite Vellinge anda i smeten, fått tag i en begåvad partiledare och så är det klart med riksdagen.... Man borde nog trots allt starta ett parti och gå till val på att ta bort skatten, tuffare tag mot skolkare, överåriga som inte har vett att dö och " om man inte jobbar så ska man inte äta". Då skulle man nog få massor av röster....
Undrar vilka jokrar Reinfeldt slänger in som ministrar denna gång, någon kändis kommer det garanterat att bli.
Mitt tips är Alexander Bard... kom ihåg var ni läste det först. På bullentinen förstås, alltid sist med det första.
Dags för helg, det har man ju inget emot. Speciellt som det blir en återföreningsträff sen golfresan i våras. Flyg till Ungern, ta taxi hem. Det är något som charterbolagen inte erbjuder. En resa som man aldrig kommer att glömma. Buk- Gdansk i en minibuss. Så här efteråt är det kul.
Fast så är det väl med det mesta. Minnet färgas rosenrött av tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0