Love weekend

Lite upprepning från UNT bloggen men ni läser väl inte bägge eller hur? Om ni gör det så är det dags att skaffa ett liv eller åtminstone en egen blogg. Skriva blogg, kolla lite på facebook, göra spellistor på spotify… vem har tid att jobba?

 

Uppsala brinner redan i september i år, ingen sommar räcker mycket längre än hit
som Lundell nästan sjunger på Fri man i stan. ( kanske inte någon riktigt bra kärlekssång, mer tvärt om kanske, bra ändå eller? Ulf Lundell – En Fri Man I Stan)

 

Nu när löven faller på gatorna, träden brinner av gult och rött, gatorna glänser av morgondagg och kragarna fälls upp när vi ilar iväg till jobbet. I lövens tid är det dags för en LÖÖÖÖÖÖÖÖV day.

 

Hedra dom vi aldrig uppskattar, dom som är där varje morgon och sen säger god natt på kvällen. Dom man ofta saknar mer när dom är borta än man uppskattar när dom är där.

 

 

Så mitt förslag är att vi har en Lööv dag idag 17 oktober. Köper ett skaldjursfat, lägger vinet på kylning, dukar upp bordet med linneduk och Liljeholmsljus, sätter på lite soft musik, stänger av tv:n ( om det inte är på spåret förståss….. men det har väl inte börjat eller hur) och bara umgås. Lättlagat också, lättsmält ifall man ska ha efterrättsaktiviteter ( på en fredagkväll, tänker ni förfärat, då ska man ju somna i soffan med den första helggroggen balanserande på magen… jo, kanske).

 

 

Det endas som förstör helgen är väl det eländiga valet på söndag. Vafan… kom överens!!! Hur svårt kan det vara? Ni tycker ju lika men lyckas komma osams om att ni tycker lika på olika sätt. Ord som ja och nej verkar inte existera längre. Så tröttsamt. Jag ska rösta på Peter Settman, de enda insiktsfulla politiska analyserna har kommit från i elfte timmen och det lär vara ett humorprogram, hur man nu märker skillnaden på det och en seriös debatt… jaja. Skönt att det är slut snart.


Den optimala kärleksförklaringen är väl i alla fall blandbandet. Musiklistor som säger det man inte kan formulera själv. Gjorde massor när jag var yngre. ”Vårmusik för höstälskare” var min bästa, bara new wave musik som Bauhus och sånt.

Nutida motsvarighet ska väl vara spotify spellistor. Sånt är rätt kul, gjorde tidigare en varje fredag, ska försöka återuppta den traditionen.

 

Så, låt oss inviga Lööv helgen med att leta upp våra gamla Barry White skivor på källaren, sätta på vinulspelare och hör hur han stönar Your my first, my last, my everything med oefterhärmlig röst. Kom tillbaka Barry, allt är glömt, alla dina gamla fans har redan fått demens. Nyutgåva, nej den kom igår.

 

Här kommer en lööv spellista till min sambo. lööööve list

 

 


Kommentarer
Postat av: Anette

Älskar dig bara mer och mer för var dag, puss

2010-09-17 @ 15:12:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0