england

Sitter på ett hotell rum 4 mil utanför London i en Engelsk håla  och funderar på varför England snart går i konkurs. OK, dom kan inte piska slavarna i kolonierna längre men det kan väl inte vara hela sanningen.
there is no future in england dreaming som det heter i visan.
OK, nu börjar vi från början. Dom åker på vänster sida.Varför i hela friden gör dom det? Ge er!!!! Vi gjorde det för 45 år sedan men inte England inte , we are so fucking brittish it hurts... för i helvete, inte ens beckham vill spela fotboll i england längre..
Sen har ni pund... det är ok. Dont be a drag be a Queen....
Era taxibilar tar bara ibland emot kreditkort.... " we only take cash mate ( inte din djävla mate.. mate).
Tågen funkar inte, bussar är okänt... men det är ok, samma sak i sverige ( fattar nu varför vikingarn inte stannade en gång i världen)
Sen till hotellet. Nästan hela världen har samma eluttag men se det kan man inte ha i England. " I need a deposit for this" vafan!!! tror du jag ska sno den eller? och var ska jag använda den? In the empire..... '
Yes we do have wifi.. but not for free... what the f--k.... 16 pounds.. What?????
Ok. Nu vet vi varför ni europas högsta ungdomsarbetslöshet, dummaste politiker och tror att "gruvindustrin kommer snart tillbaka"... ni är helt enkelt bara djävligt dumma.... You will not rule the waves anymore....mate

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0