Det går visst

Livet går vidare i rasande fart. Har insett att det kanin beteende man haft inte ger speciellt mycket. Att bli en Puh är naturligtvis omöjligt, Ior har man bekanta som är så det räcker och blir över ( fint väder.. ja idag ja), uggla är man väl lite då och då.. man får helt enkelt bli ett zoo, en nordens ark.. en blanding av alla.. eller också tar man ett glas vin till coh lägger sig på soffan, där man hör hemma.
Uno Svenningsson – Kaffe och en cigarett

( märkligt att den högreligösa uno kan göra en sån tung version av en så deppig sång, trodde religionen gjorde att man trodde på sig själv.. fast det beror väl på att jag är från uppsala... Livets ord, ni vet.. bara man tror så blir allt bra, säkert... Satsa på dig själv... runka i motvind eller?)
Nej, nu ska jag inte vara negativ utan min tanke var egentligen att man måste ha sin egen korkek där man kan säga att man inte vill vara med längre, där man kan lukta på sina blommor, ta sitt glas vin, få bestämma över fjärrkontrollen eller vad man nu vill göra.
Man behöver sin lilla oas i tillvaron. Fram för fler oaser..... i tillvaron...
fast man gömmer sig nog en hel del bakom akvitiveter, då behöver man inte fundera på hur livet varit eller hur det blev. Det är så otroligt svårt att sätta sig ner och säga... skit i det, se framåt, nu djävlar kör vi.. för då kommer alltid någon örebro och säger "det går inte"....
Men där ska vi visa att dom har fel. Det går, gång på gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0