Dödsstraff

Inför dödsstraff på folk som måste prata i mobil när dom kör och då bara kan använda en hand och den behöver dom till ratten alltså kan dom inte blinka. Är blinkers extra tillbehör i nya bilar eller vad är felet? Hur jobbigt kan det vara att lägga fingret på körriktningsvisare? Tydligen otroligt jobbigt. Om man nu inte inför dödsstraff så borde det iallafall vara höga böter.
Nu ska ju detta inte handla om mitt vanliga gnäll... nytt gnäll ska det vara.. skojar bara, bloggen handlar nu om träning.
Kollade +55 i stockholm maraton, segrartid strax under 3 timmar. Känns som man har en bit kvar. Målet är väl att inte bli varvad. Fem timmar får bli målet och sen lite snabbare i Berlin. Sprang 5,9 mil i förra veckan ( inte på en dag..... det hade varit bra) så det ska nog inte vara omöjligt. Märkligt att det går saktare och saktare men vem har bråttom.
Blivit mycket Tom Waits i lurarna på slutet. Man måste ha något nytt att lyssna på när man springer. Hade totalt missat
Orphans tom waitls
Som består av udda låtar, kvarblivet material och låtar från andra artisters skivor. Kul att höra nya låtar av en artist som man trodde man hade koll på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0