Helsingfors

Kallt i Sverige i måndags, sen resa till Helsingfors tisdag och onsdag och idag avresa till Turkiet. Antal mil sprungna denna vecka..... noll... illa illal illa. får bli en riktig runda imorgon och sen en till på söndag så man kommer ikapp. Fyra mil i veckan bör det bli om planen ska hålla.
Sen kan man ju undra varför man överhuvudtaget håller på. Världen blir inte speciellt mycket bättre för att 40.000 man springer drygt 4 mil en söndag i Berlin. kanske skulle överväga om man skulle lägga sin energi på något annat, något viktigare...  vad nu det skulle vara.
Rätt avundsjuk på människor som redan tidigt förstått meningen med livet eller som hittat ett syfte med sitt eget liv. Andra verkar bli religiösa på gamla dar, som Marcus Birro. Bloggar om hur han sitter på tåget och ber. Har Ulf Ekman som gäst i sitt program.. usch och fy, där föll en tidigare icon. Nog om honom.
Nu är det dags för avfärd till träningslägret i Akbuk. Ska träna på att inte göra någonting alls. ungefär som Buddha. han var så duktig på det att han startade en egen religion. Det är kanske att gå lite väl långt men den som lever får be.....
Hörs från turkiet kommer rapporter om hur träningen går

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0