Träning i Akbuk

Nere i Abbuk sen ett par dagar. Kom natten till fredag. Riktigt skönt väder. Sol och runt 20 grader. Idag måndag lite molnigt faktisk men lagom varmt och skönt. Blåste ordentligt i natt men nu verkar det ha lugnat ner sig.

Har lyckats springa två gånger. Blev 83 minuter i fredags. Ner till stranden och sen längs strandpromenaden fram och tillbaka, sen uppför till huset. Otroligt tungt att springa hela backen efter en drygt timmes löpning. Är säkert nyttigt.

Fantastiskt fint att springa längs Akbuks strand. Mimosa träden ( trodde att det vara buskar, här verkar det vara träd) i full blomning. Frisk vind från havet. Rätt grönt men det märks att det börjar torka upp redan.  Nästa gång vi kommer ner är det säkert lika dammigt som vanligt.

Lördags blev det en kortare runda, en timme exakt, också ner till stranden men en annan väg. Längre backe hem, kändes riktigt tungt i benen. Dessutom har jag fått en ordentlig blåsa på ena foten.

Fast varför ska man klaga? 22 grader i luften. Lundenl live från Roskilde i hörlurarna. Påskmaten förberedd. Nubben på kylning. Life is good. Man klagar för mycket jämnt. Måste sluta med det och fokusera på det som är bra istället.

Sitter på balkongen och skriver. Det ärbra. Varmt i luften. Det är bra. Delar av familjen här. Det är bra. Vet att resten av familjen har det bra. Det är bra. Man har så mycket som är  bra men ändå oroar man sig för det som inte ens har hänt ännu. Det är inte bra.

 

Publicerade aldrig så jag fortsätter skriva.

Söndag, tänkte springa backe.. backe.. det var fan i mig rakt uppför, orkade en bit sen gav jag upp. Blev iallafall 52 minuter som kändes som det dubbla. Fortfarande perfekt träningsväder. Tyvärr  är maten för god, vinet för billigt och vi köpte för mycket whiskey. Springer men tappar nog ändå i kondition är jag rädd. Bantartävlingen är helt körd.

Måndag

Shoppingtur till Kusadasi. Ny kostym, kanonfin för 1800 spänn, chinos, hoodies. Handlade som vanligt för mycket men man måste väl unna sig något ibland eller hur? Varför ska man annars slita och jobba om man inte får njuta ibland?

Regn idag, hade gått att springa men jag var helt enkelt för trött. Får bli extra långt imorgon istället. Kanske en morgonrunda. Så får det bli. Om inte ovädret fortsätter förståss. Just nu blixtar det så hela himlen är upplyst. Fantastiskt skådespel men inte riktigt det vi kom hit för. 17 grader och regn, vad gör man då? Sitter på balkongen med en whiskey och läser lite böcker. Har nog tre igång samtidigt och ingen biter riktigt: amerikanske deckare av James Pattterson, Årets Ehrenmarkare och biografin över Olof Palme. Sistnämnda rätt intressant, ännu inte framme vid den tid då jag växte upp, känns som evigheter sen just nu. Hänt mycket. Dags att sluta, maten är på väg in. Grillad fisk som vanligt. Hörs igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0