Ålderskrämpor

Tränar hårt, förståss, springer ibland, går på friskis tre dagar i veckan och svettar ner golvet. Obegripligt hur folk kan träna utan att ha handduk med sig, svettas dom inte eller? Det gör jag. Svettas alltså. Rätt ordentligt. Obegripligt mycket.  Blir dessutom väldigt trött men efter en stund så återhämtar man sig. Konditionen går nog att träna upp så det räcker men när det gäller kroppen så kommer den mer och mer i förfall.

Fick igår tokont i ena foten efter ett bowlingslag. Skador i bowling, du skojar? Gjorde skitont, trodde jag skulle få bryta korpmatchen. Efter en stund gick det lika plötsligt över. Man blir ju orolig. Vad kan det vara som gör att man helt plötsligt blir halvinvalid och sen är det bra igen. Här har vi åldersproblemen tror jag. Det händer saker när man blir gammal. Man får mer ont och framförallt går det inte över.
Insåg min ålder igår när jag bestämde mig för att inte köpa biljetter till Jay-Z och Kanye West på Globen i vår. Får se om Lasse Berghagen har något kul man kan gå på istället. Ska bli skönt med pensionärsrabatt, hasse tellemar och kaka till kaffet.

Kommentarer
Postat av: Danne

Blir ingen kaka till kaffet, kanske inte ens kaffe.. Ett glas vatten och lite luft på burk kanske? Inte belasta kroppen mer farbror! XD

2012-02-28 @ 10:09:46
Postat av: B

Huvudsaken dom serverar sprit. Massor av sprit. Då glömmer man att man är gammal och har ont överallt. Dö som en glad alkoholist istället för att leva som en trist nykterist. MER SPRIT ÅT PANKISARNA! och viagra förståss....

2012-02-28 @ 12:56:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0