Födelsedagar

Fyllde år igår... Gjorde ett test. Tog bort min födelsdag från den personliga datan på Facebook för att se om det var några som kom ihåg. Det var det men jag misstänker att majoriteten av dessa såg att några andra skrivit grattis. Konstigt eller hur? Har fyllt år samma dag i rätt många år nu, lite för många skulle nog några säga. Hur många år får man sig tillräknat? Känns som det är tio kvar, tio där man iallafall är i rimligt god form, sen blir det ännu mer nedförsbacke än det är nu.
Förfallet började runt 45. Då var man pigg och alert, sugen och glad, snabb och smart.. Nu är man mest trött. Nu nickar man förstrött när folk berättar intressanta saker. man förstår inte eller man orkar inte förstå längre... eller också hör man inte vad dom säger. Synen och hörseln har försämrats otroligt mycket senaste åren för att inte tala om återhämtningsförmågan. En skada förr skakade man av sig nu är man näst intill sängliggande för en liten muskelbristning eller överansträngning.  Tur att man inte är travhäst, då hade man blivit skjuten
återkommer med mer gnäll om ålder... ingen träning idag men imorgon blir det en liten runda. Två löppass plus ett gympa pass redan denna vecka... och mer ska det bli.. försöker, som ni märker, springa ikapp min förlorade ungdom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0