dåligt med träning

Inte blivit mycket träning nu några dagar, ingen alls faktiskt. För trött på mornarna, för varmt på eftermiddagen. Dagarna går fort, blir inte mycket tid över.
Senaste veckan har det blivit mest att ligga på stranden, läsa böcker och dricka Efes, man kan ha det sämre.
 
Också tittat lite på nya hus men men, det börjar bli dyrt i Akbuk, priserna går upp just nu. Vi får se
 
Hittills hunnit med att läsa:
Olof Palmes biografi. Riktigt intressant. Handlar mer om händelser och tidsandan än om Palme. Bra skriven och lättläst
Leif GW Perssons memoarer ( Gustafs grabb). Är egentligen inte så road av memoarer, biografier är intressantare, men den här är bra. Behandlar ett samhälle i utveckling och hans egen klassresa från "statarlängan till professorsstolen". Riktigt bra den med
Sen kommer semesterns höjdpunkt. Joanne Collins En smak av vin. En strålande bok. Helt okänd till för mig. Skrev tydligen Choklad som Lasse Hallström gjorde film på. Har skrivit tre böcker om man, apelsiner, choklad och vin. Alla är numera beställda. Adlibris telefonapp kommer att ruinera mig. Hur som helst, en av de bättre böcker jag läst på mycket länge.
Senast är en ren thriller av Tom Cain. Bra? vet inte. 
har dessutom börjat på Beck böckerna men dom vill jag inte släpa ner på stranden. Snart läst klart Roseanna. Märks tydliga Kommissarie Maigret influenser... kanske skulle läsa om dom istället för att läsa Beck... svåra beslut så här i slutet av semestern....
 
 
 
Kommer att ta med skorna till Istanbul och försöka springa iallafall en gång. Tidig morgon länsa Marmara sjön kanske är en upplevelse. Fast springa i storstäder är väl aldrig någon riktig hit... vi får se. rätt skönt att somna om också.
 
 
 
Återkommer med mer träningsrapporter när vi kommer hem, då dj-----lar....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0