Igång igen

22 dagar i Turkiet. Snitt fem Efes ( turkisk öl) per dag gör totalt 55 liter öl... då är uppgången på 2,5 kilo inte så mycket, vart tog de andra 52,5 kilona vägen? Försökte träna några gånger, blev väl totalt fem, men det var för tungt. Antingen var jag för trött, var det för blåsigt eller också var det för varmt. Lätt att hitta ursäkter när man inte är motiverad. Tog tom med mig mina lätta skor, användes en gång och då fick jag ont i benen efteråt. En minuters tempo på betongväg var inte vad mina ben behövde, kunde knappast gå dan efter.
 
 
 
Startade om igår med ett lätt pass på den vanliga slingan. Gick rätt skapligt trots att det kändes tungt. Är nog dags att börja följa träningsprogrammet från Runkeeper nu så man kan ta det till en ny nivå. Problemet är inte träningen, det är maten, vinet och spriten. Tungt att hålla igen med festandet när det är sommar.. jaja, man är bara människa.
 
 
 
KÄnner ibland att motivationen inte riktigt finns för att springa ett maraton till i år. Just nu är det mest för att försöka hålla nere vikten, är otroligt lätt att lägga på sig några kilo under sommaren, inte bra. Fast det ska självfallet bli kul att åka till Berlin och träffa 40.000 andra idioter som tycker det är en vettig söndagssysselsättning att springa 42 kilometer på asfalt och betong. Får väl se till att vara i så pass bra form att det blir ett nöje att springa, inte en plåga som förra gången.
 
 
Efter tre veckor i värmen så inser man att Sverige inte är rätt land att bo i. Tror inte ens dom har väderleksprogram som vi har därnere. "vad blir det för väder idag? Sol sol sol", rätt trist faktiskt, fast lätt planerat. Gå upp, äta frukost, åka till stranden, dricka en Efes, läsa lite, äta lunch, dricka en Efes, sova en stund, åka hem, duscha, går ner och äta middag.... det blir nog rätt trist i längden men ett tag går det bra, typ tio år eller så. Fast man får försöka se det positiva även i det svenska vädret. Tomt på golfbanan igår.... man sover gott när det är svalt, lätt att springa, blir inte så många pilsner på uteserveringar...rätt ok ändå eller hur?
 
 
Återkommer med reflexioner från resan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0