Coolt? Not. Hot? Fuck yeah.

Lång lördag

Äntligen tillbaka till vårt Akbuk. Är väl inte ofta man är positiv till halv storm men nu känns det befriande. 38 grader i skuggan och ingen ac, kan bli en svettig natt.

Tog oss hit direkt efter Backis femtioårskalas på O´Learys. Avresa från Uppsala 22.45, framme i Akbuk 12.30. Vi var lite slitna, milt sagt. Självfallet fungerade inte saker som de skulle när vi kom ner. Ingen el, det har inte hänt förr, och väldigt dåligt med vatten. Minst hundra grader i vardagsrummet och säkert ännu mer i badrummet.. kan bli jobbigt. Försökte så gott vi kunde att betala elräkningen, man lovade att strömmen skulle komma på före åtta… gissa hur det gick. Kallade på Ali, vår granne, som fixade skiten på en minut med en skruvmejsel och en avbitartång. AC!!!!!! Nu är det tillfälle att säga. Coolt!

Fast så himla coolt blir det inte när det är nästan 40 grader och poolen ser ut som ett avloppsdike. Poolt? Nej knappast.

 

Nu är ju detta, temporärt jag lovar, ingen gnällblogg längre utan en träningsdagbok. Tränat mycket idag? ´hm… nja… Kanske blir en svettig tur imorgon… hur långt måste man springa för att konsumera fyra bira? Fem?   Ska man hålla vikten härnere så får man väl springa ett maraton i veckan.

 

Återkommer med rapporter om svettiga löpturer nere vid stranden, kalla Efes på Garden Restaurant och eftermiddagstupplurar i solstolen.

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0