Löpning i solen

Dåligt med träning på semestern tyvärr. 
Fyra gånger hittills. Igår var riktigt tungt, första gången jag börjat gå. Det var inte bra det heller. Fick försöka springa meter för meter för att hinna hem så fort som möjligt. av med grejerna och in på toa... ujuj.värmen gör att kroppen fungerar lite fortare än vanligt. 
Igår var det helt vindstilla, 28 grader kl 6 på morgonen... sen blev det värre. Efter 45 minuter kom solen fram som stekte rakt i ansiktet på väg hem. Men men, det måste göras.
 
Idag blev det ett lätt tempopass i knappt 40 minuter och sen en caj ( turkiskt te) på favoritrestaurangen Garden. 
Mycket trevligt familjedrivet stället. Pappa Ramazan styr söner, kusiner och avlägsna släktningar med järnhand. Ester hjälper till ibland när hon har tråkigt, bra med lite servitrisvana.
 
Varit här i en och en halv vecka nu och man börjar komma in i semesterlunken, klarar tom att sitta på altanen med en bok ibland. Fast det går inte att låta bli att kolla jobbmail varje morgon och varje kväll. Inte bra men samtidigt är det väl bättre att klara av problem direkt än att vänta tills man kommer hem. 
 
Hörde att det var dåligt väder hemma. Första blir man ju lite skadeglad, mänsklig reaktion, men samtidigt blir ju inte vädret bättre här för att det är dåligt hemma. Hoppas det blir bättre, golf tävling på Grönlund på lördag och det är onekligen roligare med grillparty när det är fint väder än när det regnar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0