Film

Kan rekommendera en riktigt bra film som vi såg igår. This must be the place med Sean Penn i huvudrollen som en nästan Ozzy liknande avdankad fd rockstjärna.
Various Artists – This Must Be The Place (Colonna Sonora Originale)
Tyvärr finns inte hela musiken på spotify. Filmen döpt efter Talking Heads låten med samma namn och David Byrne är tom med i filmen som gammal kompis till Cheyenne. Så nu blir det en Talking heads weekend... tyvärr finns inte liven så man får nöja sig med
Talking Heads – Remain In Light [w/Bonus Tracks]
eller varför inte David Byrne – My Life In The Bush Of Ghosts
kul med film, börjar äntligen komma tillbaka till filmtittande istället för att bara slökika på tv. Iron layd och this must be the place denna vecka. Hugo ( fyra oscars) och kanske tin tin nästa ( fast vi började kika på tintin och den verkade rätt trist, måste nog ses i 3d).
Träning idag. En liten lördagslöprunda. Kanske tom ut över Håga. Kung Björns hög som den hette när jag var liten, nu heter den tydligen Håga högen eller nåt sånt. Allt blir inte bättre. Hågadalen är fantastisk att springa i. Rena landet med kor, hästar och får men bara några hundrameter från stadsbebyggelse. Det är väl så man egentligen vill bo, inte i en förstörd park inne i stan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0