Måndag och trött

Trött i benen efter lördagens två mila runda. Var nog lite för långt för mig, får se till att ta det lugnt så man inte blir mer skadad än man är. Höger fotled börjar känns ordentligt ibland, inget bra tecken. Är nu uppe i 58 timmars träning vara 25 timmar löpning i år. Måste bli mer om jag ska hinna med 100 timmar innan Berlin i september. Fast nu är det lätt att springa när våren är på väg.
Tror faktiskt att det är rätt bra att kombinera löpning och gympa. Körde två pass igår, snurrfia och Kenneth. Snurrfias pass är väldigt bra, lite för mycket snurr ( förståss) men det hoppar jag över. Känns alldeles för riskabelt att snurra runt på ett ben när man är trött så man skakar.
Märks att träningen börjar ge effekt, blev knappt trött igår trots två pass. Konstigt att varken vikten eller midjemåttet reduceras i samma takt. För mycket mat, för mycket vin.... får bli jordnötsförbud nu i tre veckor.. det blir hårt.. Turkiet i en vecka utan jordnötter, bröd, öl... det blir jobbigt. Får springa två gånger per dag. kanske skulle testa att dricka kranvattnet, inget så effektivt som en ordentlig magsjuka för att gå ner i vikt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ett annat tips är att åka till Tanzania! Här är det så varmt att man inte är hungrig...

2012-03-26 @ 21:28:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0