Tisdagkväll i träningsspåret

Liten runda igår igen. Märkligt hur man lurar sig själv. Tyckte det gick rätt fort men icke, strax under 6min/ km. märkligt
En sak som är riktigt bra när man springer är att man kan upptäcka ny musik. I vanliga fall byter jag låt hela tiden, inte bara låt förresten, grupp, musikstil, allt... Men det går ju inte när man springer, det är bara att lyssna klart.
Senaste favoriterna är:Black keys riktigt bra. Såg att dom kommer till Way out west. Blir inget av med det i år för vår del. Får nöja oss med närmare konserter:
Glasvegas nästa vecka
Jimmy Cliff, Lenny Kravitz och Iggy and the Stooges på Grönan.
Kent i sommar.
Räcker för i år, om inte Lundell ger sig ut på vägarna igen men det är väl knappast troligt. Synd att man missar Thåström men jag vägrar att gå på UKK. en gång har jag varit där ( Lundells sk akustiska turne) och aldrig mer. Eländigt ställe på alla sätt och vis. Sälj skiten.
Annars blir nog årets mest intressanta konsert Eddie Vedders solokonserter, tyvärr kommer han inte till Sverige. Hade man tid, råd och semesterdagar så skulle man åka över till England eller till Amsterdam men men, man kan inte göra allt.. En kille som blir oscars nominerad för TVÅ sånger på sin första soloskiva; Eddie Vedder – Music For The Motion Picture Into The Wild och sen väljer att göra en skiva med ukulele kan inte ha fel... Trodde ukulelen dog med George Formby: George Formby – When I'm Cleaning Windows
men icke, Trazan, allt är förlåtet....
ingen träning idag.... årsmöte med golfförbundet, däremot blir det en runda imorgon.. nu djävlar ska det tränas.......sprungit 21 timmar i år. målet är 100 innan Berlin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0