Akbuk

Dåligt med träning på semestern. Hittills enbart en kortare runda, ska försöka hinna med en idag också. Har mer tränat på att dricka öl, det går bättre och bättre, lär bli svårt att inte starta dagen med en gammeldansk när vi kommer hem, en liten kickstart på dagen skulle nog behövas nu när vintern närmar sig.
 
Perfekt träningsklimat härnere, runt 25 grader på dagen, knappt 20 på kvällen. En träningläger i Turkland framåt våren vore inte så dumt.
 
Spelade Kusadasi golfbana som ligger 45 minuters bilfärd från vårt hus. Riktigt riktigt bra men väldigt svår. Klarade skamgränsen 100 med ett slag....kanske inte mycket att skriva hem om men, som det heter " spela själv då om det är så djävla lätt". Ett helt fantastiskt klubbhus med prisvärd restaurang. Kostade 60 euro att spela men då ingick golfbil, inte farligt alls. Blir fler besök di, helt klart.
 
 
En av de saker jag tycker är roligast med att vara utomlands är att jämföra hur saker och ting fun. Vi har spenderat en hel del tid med att byta namn på vårt "lagfart". Mycket svårt att förstås men nu, efter två dagar, inser vi att vi började i fel ordning. hade vi gjort rätt från början så hade det tagit maximalt tre timmar istället för två halvdagar. Det är nog likadant hemma, gör man fel från början så blir det fel hela vägen.
 
Nu har turkiet fått en mer konservativ, muslimsk regering och då höjer man både sprit och bensinpriset. Bensinen är nog dyrast i europa just nu, 16 kr litern, spriten lika dyr som hemma. Här bestämmer man bara, knappast ett land som är öppet för att debattera. Annars fungera saker riktigt bra, vattnet rinner, elen funkar, bussarna går. Vad kan man mer begära? Kanske att ölen ska vara billig, det är den, att maten ska vara bra, det är den och att det inte kostar mer än 20 kr att raka sig, det gör det inte... mao så är det mesta bra förrutom att man har för få semesterdagar och måste åka hem snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0