Träningen återupptagen

Efter en hel veckas uppehåll kom träningen igång igen. Korta pass på under timmen men istället fem stycken i förra veckan. Tog mig också i kragen och gick på ett gympapass. Medel pass ( typ Bengt Bedrups husmorsgymnastik) men det räckte tydligen. Helt slut... orkade inte ens göra alla övningar. Träningsvärk och ont i ryggen... Här märker man vilken skillnad olika träningar gör. Springa lugnt och länge eller ett mer intensivt 45 minuters gympa pass ger helt olika konditioner. Tror jag missat puls träningen totalt inför loppet. Får se till att springa lugnt och stilla och njuta av folklivet istället för att stressa och sikta på en viss tid. Det får bli nästa gång.... 
 
 
Lyssnade återigen på Zappas liveskivor när jag sprang igår. Är han det största musikaliska geniet som sysslat med "populär musik"? Kan tänka mig det faktiskt. Zappas storhet ligger naturligtvis inte i ironiska texter som Bobby Brown utan det otroligt innovativa gitarrspelet och de väl orkestrerade live spelningarna... lyssna speciellt på den konstant närvarande xylofonen ( Ruth Underwood). 
Kolla in gitarrsolot mitt i "The torture never stops". Dra ner lite på tempot, låt en fiol spela istället så har vi ett uppslag till en violinkonsert av Mozart. Mycket imponerande. 
 
Frank Zappa – The Torture Never Stops
 
 
Jo, funderar faktiskt på att springa igen... kanske Amsterdam nästa höst. Någon som har lust att hänga på? Berlin ska vara det lättaste maratonloppet i världen, Amsterdam näst lättast.... man ska inte överanstränga sig i onödan eller hur? Man ska väl aldrig överanstränga sig förresten, anstränga sig får räcka. Lite lutheranskt kanske, lida för att få njuta. Ingen fest utan att vara bakfull....
 
 
New York går tydligen inte att springa utan att man har en otroligt bra anmälningstid så det är bara att lägga ner dom planerna. Alternativet är att boka via en resebyrå till hutlösa priser. Får starta en egen mara i Uppsala.
Bergman maran. Mål på Slottsgården, skön avslutning eller hur? Rätt upp för Carolinabacken och sen upp mot slottet. Undrar hur man gör för att arrangera ett lopp, tål att tänkas på.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0