Irriterande

Hur går det med träningen, frågar folk,, ,djäkligt irriterande fråga.. 
går mao inget vidare. Saknar drivkraften.
Två rundor förra veckan, lite bättre underlag så det går faktiskt lite lite fortare. Några friskispass med extra benträning, helt ok, känns som det faktiskt biter.
Det stora problemet är att jag inte klara av att banta... Ligger tre kilo efter planen så nu är det dags snart, först flytt sen banta... Inte så lätt att jobb, packa och dessutom lägga ner tid på riktigt mat, blir lätt snabb lagat och snabblagat är lika med pasta... inte så bra. 
 
 
Nästa vecka startar löpargruppen, det ska bli intressant, startar med 30 sekunders intervaller. har inte sprungit intervaller sen....... typ aldrig. Tycker inte om att bli trött..Så, det ska bli intressant. kanske kan ge lite inspiration om inte annat.
 
 
Läste att Scott Jurek när han sprang 24 timmars loppet började lyssna på musik efter 8 timmar så han skulle orka.. hm.. det är ambition det. Själv klarar jag nätt och jämnt att springa utan musik längre. Halva nöjet är att hitta ny musik att springa till. senaste favoriten, som kommer att gå en hel del, är Eels – Wonderful, Glorious
 
Väntar på Olles och Bowies nya, då blir det kanske kul att springa igen... annars kan det bli en tung dag och natt i paris
10cc – Une Nuit A Paris (Part 1) / The Same Night In Paris (Part 2) / Later The Same Night In Paris (Part 3)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0