avslutning

Avslutar första fasen av Paris uppladdningen idag. Åker till varma Jordanien och förhoppningsvis går det att köra några pass även om det inte ser så där väldigt lovande ut med vägar runt hotellet. Kanske kunde köra lite tempo.
Tränat två gånger på gym i veckan och det har verkligen inte gått bra. 
I onsdag fick jag  både vadont och kramp i låren. hade mycket kramp tidigare men nu var det ett tag sen. Mycket oroande. Igår på ankans pass höll benen men konditionen är verkligen bedrövlig. Undrar vad det beror på. 
 
Efter hemkomsten blir det nog till att laborerar lite med kosten. Blivit inspirerad av Scott Jureks bok "eat and run"
http://scottjurek.com/
 
världens bästa ultralöpare och samtidigt vegan. Intressanta recept, tyvärr på engelska så det är lite svårt att förstå alla ingredienser, och en bra levnadshistoria. Ansåg att han tränade så mycket han kunde, sprang så fort han kunde men ändå vann hann inte så istället för att ge upp så ändrade han kosten. Bra tänk. Ingen förprocessad mat, inget som kommer från djur. Känner stor sympati för hans tankar. Det kan inte vara bra att sätta i sig konsistensgivare och färgämnen. Hur som helst så verkar det fungera för honom.
 
 
Dags för avfärd strax. lär vara 26 grader på dagen. ungefär 40 grader varmare än här. Låter bra eller hur? Fast det värsta med att åka bort är att snart är man hemma igen. Hemma till kyla, mörker och dagligt jobb... nio år kvar sen djävlar ska jag ..... inte göra någonting alls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0